nawpor isimli üyenin son içerikleri

1. N

❌İndirim Bitti! 3 ay bedava Süper lig (TOD) !!

akıllı tv de tod uygulamasıyla kullanıyorum ben sıkıntı çıkmadı.
  2. N

tüm kanallar dahil
  3. N

üzerine ekleniyormuş. net şekilde 3 ay olduğunu belirtiyorlar.
  4. N

üzerine eklenebiliyormuş :)
  5. N

Aşağıdaki linkten QR kodu okutun ve adımları tamamlayın. 3 farklı günde Yandexten 3 arama sonunda bedava 3 aylık TOD kodu geliyor. LİNK Kampanyanın paylaşıldığı videoyada like atın ayıp olmasın :) VİDEO
  6. N

Sizce oldugum durum bu yasima gore iyi mi?

"18 yaşındayım ve hala yazım kurallarını ve noktalama işareti kullanmayı öğrenemedim." desen daha anlamlı olurdu. :)
  7. N

Silindi

Teşekkürler . Aslında güzel para değer ama etkinliğin bitmesine 18 gün kalmış bir tık geç öğrendik.
  8. N

Silindi

Bu kadar emekten sonra 4 key için kaç para kazandık şimdi ?
  9. N

❌İndirim Bitti! Defacto 3 Adet Boxer 160 Tl

bununla takım yapabilirsiniz :)
  10. N

🔥İndirim AWOX 50 İNCH 4K TV 9.250 LİRA

samsung m7 43 inç aynı fiyat ve sadece büyüklük açısından geride. kalan her şey daha üst seviyede. bu fiyatlara alınabilecek en iyi 4k cihz m7. ona bakmadan almayın derim.
  11. N

Güç Kullanımı Çok Yüksek Sorunu

çarpıya basıp o ekranı kapat oyununa bak. böyle şeyleri dert ederseniz hiç bir şeyden keyif alamazsınız. herhangi bir sorun yok cihazında.
  12. N

Yonca Prize Akım Korumalı Priz

yonca priz + 3 lü akım kormasız priz + 5 li akım korumalı priz 4 senedir sorunsuz kullanıyorum. bir şey olmaz rahat ol.
  13. N

Yardım GTA 5 te gece kulübüne girmek günah mıdır?

aha cehennemlik oldun. hemen 8 koyun 5 büyük baş dinazor adak adayıp kurban kes. yoksa cehennemde yanarsın.
  14. N

The witcher 3 bu nasıl zorluk

5 seviye ile orada ne işin var dlc görevi o. dlc oynayacaksan direk dlc oynaya gir menüden , başla oyuna seviyeni ona göre ayarlıyor oyun zaten. Kendine eziyet niye ediyorsun ? Ana oyun oynayacaksan seviye gelene kadar geçemezsin zaten.
Top Bottom