🔴ShiftDeleteNet Kurucusu Hakkı Alkan'ın Çalışanıyla Yaşadığı Münakaşa🔴

Herkes susuyor duruyor Samet ayağa kalkar kalkmaz herkes geliyor, Sameti durduruyorlar

ne kadar saçma bir olay bu. Başka bir insana yapılsa ortalığı birbirine katar yine iyi dayanmış

Hakkı Alkan, tartıştığı çalışanına dekoratif çiçeği fırlattığı kamera kaydı:

Sonrasında özür yayınlamış:

Münakaşa yaşadığı çalışanı Samet Jankovic'in paylaşımları:

Yanında çalışıp bir tane mutlu ayrılan insan görmedim. Bu niye böyle?
akp nin paralı hav havı

Güçsüz kendine muhtaç çalışan görünce kendini steve jobs sanmış togg övüp övüp teslaya binen hakkı çalan. Adamın mesailerini de yıllardır ödemiyormuş dediğine göre. Emekçinin anlının teriyle almış meğer o teslayı. Türk yargısı umarım misliyle çıkarır. Türk gönlüde bu gibi insanları yerin dibine sokar umarım.

Zaten yeteri kadar görgü tanığı da var, ondan kendisi iletmiş sanırsam. Birebir yaşanan bir münakaşa olsa kesin sustururdu bu olayı.
İletmeme gibi bir şansı yok. Bölgeyi doğrudan gören bir kamera var ve herkes bu kameranın varlığını biliyor. Polis kaydı isteyince “sildim” mi diyecek? Öyle bir şey yapsa o ayrı bir suç olurdu zaten bir de ondan ceza alırdı.

Alkan açıklama
Canım kardeşim biriciğim benim allahtan bir şey olmadı prenesesim benim iyiki varsın

Son yıllarda zaten SDN Bitirdi kendini videolarının kalitesizliği ile, hakkı hiç samimi insan gelmiyordu kendini daha çok belli etti.

Herkes uzun uzun tartışmış ama bunlar anlaşmış zaten çoktan.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-01 004841.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-01 004841.webp
    30.7 KB · Hit: 26
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,663
Üyeler
184,038
Son üye