Nazenara Kasuga isimli üyenin son içerikleri

1. Nazenara Kasuga

CS de düşürdüğüm skin

Hocam hayırlı olsun baya iyi drop. Bende dün aynı skinin mw'sini düşürdüm 27 dolar. Trade yaptım deagle suikast fn aldım. Sonraki günde 15 dolarlık ak wintergreen fn düşürdüm neler oluyor bu aralar anlamadım 4-5 yıldır hiç düşmedi. Şimdi güzel skinlerin düşeceği tuttu :D.
  2. Nazenara Kasuga

Hotwheels Askısı Nerede Bulabilirim?

Bu tarz tel pano alıp arabalarınızı sergileyebilirsiniz. https://www.trendyol.com/ersa-demir-celik/ersatel-dekoratif-tel-pano-p-975905772?boutiqueId=61&merchantId=126809 https://www.trendyol.com/acar-raf/tel-raf-profil-ayakli-tel-pano-90x190-cm-p-333326535?boutiqueId=61&merchantId=501598 Bu da...
  3. Nazenara Kasuga

Desert Eagle | Isıyla İşlenmiş CS2 de takas kontratında gözükmüyor

Dostum zaten limited skin serisinden olduğu için upgrade olacak bir skini de yok yani öyle kalır.
  4. Nazenara Kasuga

Çözüldü✓ 16k bütçeyle hangi ekran kartı en mantıklısı

16k ya ikinci el öneririm güzel güçlü kartlar bulunabilir ama eğer ki hiç istemiyorsan (tavsiye etmem) 4060 ve 5060 alacağına bütçeni biraz daha yükseltip sıfır RX 9060 XT 16gb alman Ama bu kartlar 4060 ve 5060 1080p ultra için üretilmiş kartlar (RX 9060 XT hariç). 4k için güzel istiyorsan...
  5. Nazenara Kasuga

İ5 10400 ile RTX 5060Ti ne kadar darboğaz yapar?

Yani kullanamazsın değil kullanırsın verdiğin paraya değmez. RTX 5060 Ti değil de ikinci el RX 6600 veya XT'lisini alsan daha sağlıklı ve verimli olur. Nvidia tarafında da RTX 3060 düşünebilirsin.
  6. Nazenara Kasuga

2500 Tl Klavye Önerisi

Switch kalitesi çok iyi bu baya hoşuma gitti daha yeni kullanmaya başladım. herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Amazon sattığı içinde rahatlıkla aldım. Kalitesi için diyebileceğim yani Gamepower ve HP kullandım çok daha iyi geldi onlara göre.
  7. Nazenara Kasuga

2500 Tl Klavye Önerisi

RGB takıntın yoksa Logitech G413 SE'yi öneririm. Bende araştırmıştım o fiyat aralığında. Bunu mantıklı buldum ve aldım. Çok iyi switchleri falan çok sessiz.
  8. Nazenara Kasuga

🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesinde Gamepower Kulaklık 1 TL

20 dk ödeme yap tuşuna basmaya calıstım ekran beyaz oldu bitti ve simdi site gayış gibi akıyo masallah hocam.
  9. Nazenara Kasuga

MSİ VENTUS MU GİGABYTE WİNDROCE MU

Eğer ki gerçekten sıfır istiyorsan (Ama ikinci el almak bu fiyat için çok daha mantıklı) GTX 1650 almaktansa biraz daha katıp 7500 TL'ye İntel Arc A750 alman daha iyi olur.(Sistemin resizable bar destekliyorsa). İkinci elde ise bir RX 6000 serisi bir kart alabilirsin.
  10. Nazenara Kasuga

McDonalds BEDAVA KONUSU 😱 GERİ GELDİ

Bedava sıcak çikolata veya filtre kahve.
  11. Nazenara Kasuga

Gtx 1630 i3 14100f darboğaz

Anladım bir sorun yaşamazsın ozaman.
  12. Nazenara Kasuga

Gtx 1630 i3 14100f darboğaz

Yapmaz rahatlıkla besler de sistem mi alacaksınız yoksa ekran kartı mı ?
  13. Nazenara Kasuga

Yarın alacağım sizce nasıl

Gereksiz pahalı bu fiyata daha iyi bulunabilir.
  14. Nazenara Kasuga

Epic Games'te Sifu Bedava

https://store.epicgames.com/tr/p/sifu--deluxe-edition-upgrade Bide deluxe sürüm upgrade 10 TL olmuş isteyende bunu alabilir. Normal sürüm ile farklarını da atayım hemen: Sifu Deluxe Edition Upgrade Bundle Deluxe Edition Upgrade Bundle içerikleri: Kung Fu kültürünü ve yaşam tarzını anımsatan...
Geri