Ekran kartının sabitleme yuvasının genişlediğini o yüzden çok sağlam durmadığını fark ettim onu daha kalın vidayla sabitledim ve amd nin yazılımımı yüklemeden driverlerini yükledim şu anlık 10 derece fark etti gibi duruyor biraz test edip tekrar yazacağım
1661022558
Sorun Çözülmemiş sadece oyun...
bu dediklerinizi denedim hatta şuan yan kapak takılı değik ekran kartı baştan aşağı temizlenip termal macunu temizlendi şimdi bilgisayar kapanınca gördüm ki Wattman hatası yazıyor ddu ile temiz kurulum yaptım tekrar deneyeceğim
Ana kart:
Asus Prime B350-Plus
işlemci:Amd Ryzen 5 1600 AF
Ekran kartı:sapphire rx480 8gb
Ram:GSKILL 8 gb 3600
Problem şu ki anlamsız derecede boştayken bile 75 80 dereceleri görüyor oyun daha yükleme ekranında 90 derecelere çıkıyor ve çok ısınırsada pc kapanıyor Fotoğraf ise oyun açılırken...
https://www.pikseltesti.com/ bu siteye girip f11 tıklayıp fare tekerleğini aşağıya çek kırmızı yeşill mavi renkleri çıkacak göz o pixelin yerini bulup fotoğrafını atar mısın ölü pixel mi bakalım
Ram slotunu değiştir dene bir ram uyarı ışığı olabilir ekran kartın beslemesini taktığından emin ol kartın yerine tam oturduğundan hdmi display kablosunun takılı temassızlık yapmadığından emin ol sorun düzelmez ise ana karta takılan kabloları kontrol et