https://www.gamegaraj.com/urun/showtime-7a-rtx-4070-super/
Monitör dahil olarak 60k ise bu sistemi al soğutucu thermalright phantom spirit al bu sitede yok. Geriye kalan 10k ile monitör alırsın 2klık.
Selam. Şuan kullandıgım ssd içerisindeki w10 u mak key ile lisanslamışım. Yeni bir ssd aldım bu keyi şimdi kullandıgım ssd den silsem sistemi yeni aldığıma kuracağım şimdikini formatlayacağım yeni ssd de bu keyi kullanabilir miyim ?
Kc3000 1 tb şuanki satış fiyatını 4209 TL gösteriyor incehesapta. 3100 tl gaming gecesi fiyatı olacak muhtemelen. Zaten her yerde 3200 TL civarı. Bi m2 ssd alacağım oldu tüm dünya işbirliği içerisinde ssdlere indirim yapmıyorlar aw.
Ağa aslında kc3000 alacaktım versus.com da karşılaştırınca veri yazma garantisi kısmında samsung 600 TBW çıktı kingston 800 TBW. Yine de alınır mı bilmiyorum sizce Kc3000 2tb mı samsung 980 pro 2 tb mı ?
Alınır mı sizce ? Marka model iyi midir ? Amazondaki yorumlara baktım 6-12 ay içerisinde ürünün bozulduğuna dair çok yorum var. Kullanıp sıkıntı sorun yaşayan oldu mu ?
Benimki boşta 40 ultra ayarlı pubgde 2 saat sonunda en fazla 67-68 oluyor. Benim masaüstü de yeni sayılır 3 ay felen oldu ama geçen soğutucuyu takarken temizlik yapayım dedim cidden aşırı tozlanmış 3 ayda baya toz birikmiş. Birde ben amd eco modda kullanıyorum. Belki sen yüksek performans moduna...