ANYA
80+ Bronze
ındırımle bıle gereksız pahalı sırf kıngston dye
Ben kc3000 yerine fury renegade aldım daha iyi 2 aydır kullanıyorum.Alınır mı sizce ? Marka model iyi midir ? Amazondaki yorumlara baktım 6-12 ay içerisinde ürünün bozulduğuna dair çok yorum var. Kullanıp sıkıntı sorun yaşayan oldu mu ?
Alabileceğiniz en üst model SSD lerden biridir 512gb lıkta yazma hızı biraz düşük harici kontrolcüsüyle beraber çok kaliteli bir M2 ssdir gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ancak fiyatına göre piyasada başka SSD var mıdır bilmiyorum biraz araştırmak gerekiyor.Alınır mı sizce ? Marka model iyi midir ? Amazondaki yorumlara baktım 6-12 ay içerisinde ürünün bozulduğuna dair çok yorum var. Kullanıp sıkıntı sorun yaşayan oldu mu ?
Teknik detaylarına bakarsanız sırf kingston olmadığını anlarsınız.ındırımle bıle gereksız pahalı sırf kıngston dye
İkisi bire bir aynı ssd sadece etiketi farklı.Ben kc3000 yerine fury renegade aldım daha iyi 2 aydır kullanıyorum.
Bilmiyorum hocam çok araştırdım hatta 980 990 pro ile karşılaştırdim forumda arkadaşlar hep kingston al dedi bende öyle yaptım memnunum ama sıkıntı yokİkisi bire bir aynı ssd sadece etiketi farklı.
1 yıl önce laptop için aldım 2tb olanını hala sorunsuz kullanıyorum. Hatta 2-3 ay önce gaming gecesinde 5199 a satılıyordu bir tane 2tb daha aldım ama üşengeçlikten hala takamadımAlınır mı sizce ? Marka model iyi midir ? Amazondaki yorumlara baktım 6-12 ay içerisinde ürünün bozulduğuna dair çok yorum var. Kullanıp sıkıntı sorun yaşayan oldu mu ?