🔥İndirim Kingston KC3000 2TB 5765TL

Alınır mı sizce ? Marka model iyi midir ? Amazondaki yorumlara baktım 6-12 ay içerisinde ürünün bozulduğuna dair çok yorum var. Kullanıp sıkıntı sorun yaşayan oldu mu ?

Alınır mı sizce ? Marka model iyi midir ? Amazondaki yorumlara baktım 6-12 ay içerisinde ürünün bozulduğuna dair çok yorum var. Kullanıp sıkıntı sorun yaşayan oldu mu ?
Ben kc3000 yerine fury renegade aldım daha iyi 2 aydır kullanıyorum.

Alabileceğiniz en üst model SSD lerden biridir 512gb lıkta yazma hızı biraz düşük harici kontrolcüsüyle beraber çok kaliteli bir M2 ssdir gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ancak fiyatına göre piyasada başka SSD var mıdır bilmiyorum biraz araştırmak gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ındırımle bıle gereksız pahalı sırf kıngston dye
Teknik detaylarına bakarsanız sırf kingston olmadığını anlarsınız.

1 yıl önce laptop için aldım 2tb olanını hala sorunsuz kullanıyorum. Hatta 2-3 ay önce gaming gecesinde 5199 a satılıyordu bir tane 2tb daha aldım ama üşengeçlikten hala takamadım 😂

Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin.

Dostlar bazıları yorumlarda orjinal değil vb. yazmış 6-12 ayda zortladı yazmış sonradan elimizde patlamasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,280
Üyeler
189,242
Son üye
minx1984
Geri