❌İndirim Bitti! Kioxia exceria heatsink 2tb 5400 tl

Son 15-20 gündür ayni fiyat hatta trendyoldan 5 bin TL'ye aldım ben. PS5 uyumlu PS5 için kullanıyorum. Şuanlık bir sorun yaşamadım.
doğru ederi en fazla bu zaten, hatta 1 kasım civarı 4.5'a satıldı vatanda ama fiyatlar durmaksızın artıyor şuan almak en mantıklısı. 1 ay sonra bu fiyata hiç düşmeyecek. Ben son 1 ayda komple sistem dizdim bu ram olayları sebebiyle bir şeyi normal fiyattan aldın aldın sonra inmiyor pek. Düşünerek alanlar hep zarar etti son 1 ayda.

TL6.789,00TL oldu.geçmiş olsun.bende msi pro h610m bomber ddr4 ve 512gb m2 ssd var.bunu alsam 2. ssd kullanabilir miydim?

5200 olduğunda fazla geldi gözüme almadım. Şimdi de yakalayamadım. Trendyolda da şu an anca 6200 e düşüyor. Amazonda rakam 6700 küsur olmuş, öyleyken bile adrese gönderilmiyor diyor.

TL6.789,00TL oldu.geçmiş olsun.bende msi pro h610m bomber ddr4 ve 512gb m2 ssd var.bunu alsam 2. ssd kullanabilir miydim?
1 adet m2 yuva desteği var ama PCIe 3.0 x1 yuvası için dönüştürücü alıp tam hızda olmasa bile m2 kullanabilirsin

evet yok kanka.ben buna nasıl bir ssd alabilirim hala çözemedim. 2. ssd olarak
ya da m2 ssd ni 1tb yap yeni ssd al , ve gen3 olması lazım , eğer istersen benim hazır sistemden gelen 0 ssd'im var ve bugün geldi sana satabilirim , o yüzden 2tb ssd bakıyorum bende :)

1 tane stoğa girdi haberiniz olsun aynı fiyattan.

Geri