kendimde anakart bakıyorum usb3 soketini takacakken uclar kırıldı sonra dikkatimi çekti 64 mb yeni çıkan anakartların bios boyutu zamanında 16 mb amd anakartlar yeni gelen işlemcileri desteklemedi 32 mb geçti üreticiler baya olay olmuştu amd zen6 işlemciler am5 sokette devam edecek demiş ama...
13 dediğiniz x870e değil x870 olabilir bu saatten sonra anakart alan bios hafızası 64 mb olan modelleri alsın zen6 işlemciler çıktığında zamanında 16 mb biosu olan modeller gibi patlamayin tüm yeni modeller 64 mb biosla geliyor zen6 işlemciler için
çok güzel anakart ama 9000 serisi ile sorunlar var hala reddit de işlemcileri bozmuş 2 ay önce açılan konu bile var burası türkiye garantide sürünürsünüz
Arada eski sıvı soğutmalı rtx 3080 ler çıkıyor sahibinden de karşıma açılmamış kart 58 derece falan performansının 8 9 seneden önce düşeceğine inanmıyorum
Ryzen 5600 rx 570 ekran karti gigabyte b450m s2h anakart var sistem hmdi ile eski tvye bağlı her zaman bağlıydı ses veriyordu bugün vermemeye başladı sebebi ne olabilir driverlari guncelledim