Merhaba, 800-900TL fiyat bantların da saç & sakal için bir ürün satın alacağım. Güzel gelen bir bu ürün oldu. Kullananlar varsa tecrübelerini veya başka önerisi olanlar önerisini yaparsa çok sevinirim. Teşekkür ederim...
Merhabalar, bu iki soğutucu arasında kaldım. AK620 1770TL, PA120 SE 1550TL. İki ürünün de fanları hakkında olumsuz yorumlar var. PA120 ile ilgili satıcı 2 senelik garantisi olduğunu söylüyor ama pek bir bilgi yok. Tecrübesi ve bilgisi olanlar tavsiye de bulunursa sevinirim. Teşekkür ederim.
Merhabalar. Ryzen 7600 için hava soğutucu alacağım. Sistemin bilgileri aşağıda mevcut. Soğutucu olarak AK620 düşünüyorum. Kasaya ve anakarta uyumlu mudur? Sığar mı?
Kasa: Corsair 4000D
Anakart: Asus TUF B650M-PLUS mATX
Ram: Corsair VENGEANCE DDR5
Hocam tekrardan selamlar. Ekstre kesimiyle birlikte dönem içi harcamam 2.900TL gözükürken, borcum 2.400TL olarak gözüküyor. Yani ekstra 500TL az alıyor. Ben ise 3 taksit olan ürünün 1 taksitini yani 1800TL ödemiştim. Bu durum hakkında tecrübeniz var mı?
Cinebench R23 Multi Core da test ettim. Asus'un kendi programı Armoury Crate de Soc voltaj maksimum 1.296, aynı anda Hwinfo64 da ise sabit olarak 1.237 ile devam etti.
Burada dikkate almam gereken sadece 1. fotoğraftaki kırmızı alan mıdır? Bazı videolar da Soc voltajı anakart bölümün CPU Soc Voltage diye gözüküyor ama bende yok. Ayrıca bazı videolar da 2. fotoğrafta işaretlediğim voltajı da önemseyip onu da manuel olarak 1.25 çekiyorlar. O ne acaba? Gerekli mi?
Merhaba, AM5 yeni çıktığın da yayınlanan BIOS sürümlerin de 1.3v aştığı için büyük problemler olmuştu. Daha sonraki BIOS güncellemeleri ile bunu düzeltmişlerdi. Sistemimi yeni kurdum. RAM'lerim EXPO kapalı iken 1.25v 4800MHz çalışıyor. EXPO'yu açtığım zaman 6000MHz oluyor ama 1.35v değerine...
Merhaba, ilk kurulum yapıyorum. AMD tarafında daha önce voltaj sorunlarıyla problemler olduğunu BIOS güncellemeleriyle çözüldüğünü biliyorum. 1414 ve 1601 sürümlerin de voltaj ayarının yapıldığını görüyorum. Son güncel sürüm olan 1616 voltaj ayarıyla ilgili "voltaj sınırını hesaba katacak...
Merhabalar, indirimle Asus Tuf B650M anakart satın almıştım. 14 günlük süre dolmadan ürün hatalı çıktığı için değişim için geri yolladım. İlk konuşmamız da aynı ürün ile değişim, ürün yoksa servis raporuna göre muadili bir ürün verebileceklerini söylediler HB tarafından. Bugün aradılar ve sadece...