Hayırlı olsun, benimkinin kenarında ufak bi çentik vardı, teşhir ürün mü yolladılar diye düşünmedim değil ama çok göze batmadığı için umursamadım uğraşamam iadesiyle falan. Onun dışında güzel monitör
1648542940
Monitörü scenery moda al bu arada daha canlı renkler alırsın
Bu monitörü devamlı açık tutsak bi sıkıntı olur mu? Biraz bekleyince standby'a alıyor kendini ama elektrik yiyor mu böyle devamlı aç kapa mı yapmak lazım?
Adresler aynı, büyük ihtimalle hepsiburada trendyol gibi yerlerde direkt şirket adıyla satış yapıyorlar ya da gaminggen sitesini açmadan önce ilk açtıkları mağazadır
Geçenki indirim kadar değil ama yine güzel bir fiyatta, ihtiyacı olanlar değerlendirsin,
https://www.gaming.gen.tr/urun/143121/asus-238-vg249q-tuf-gaming-1ms-144hz-full-hd-ips-freesync-gaming-monitor/
Benim de aynı durumda mağaza falan açtılar yeni yoğunlar normal
1648050986
Ben bugün konuştuğumda bugün kargolanacak dendi ama hala paketlendi gözüküyor haftasonuna kalmasa bari bu sefer de kargo firması geciktirir
Şöyle bi gariplik var donanınhabere girince cızırtı artıyor normal google aramaya falan dönünce ya da başka bir siteye girince cızırtı kesiliyor böyle arada çok ufak cızırtılar geliyor :D