En az 8gblik bir usb bul arkadaşlarından birinden sonra internet kafeye gidip windows 11 kurulum videolarını orda izlerken usbye windows kur ve sonra eve gelince laptopuna usbden windows u kur. Laptopun yanında gelen usbnin içindekiler driver evet. Windows u kurduktan sonra bu usbyi takıp...
Unilever resmi gözükse de biraz sıkıntılı bir satıcı arkadaşlar, yorumları biraz dikkatli okursanız görürsünüz. Bazı ürünlerini mesela clear şampuanlarını yarıya kadar doldurup sattıklarını ve fotoğraf paylaşarak bu yorumları yapanları gördüm. Dikkat edin derim.
Dostlar selam, yaz için tişörtler almayı planlıyorum, kaliteli pamuklu oversize tişörtler almak istiyorum fakat düzgün bir yer bulamadım. Önerebileceğiniz bir yer var mıdır?
3 yıldır Netspeed kullanıyorum hocam, gayet memnunum. Müşteri hizmetleri de var. Onun haricinde pek ping lag olmuyor. Altyapının desteklediği kadar da internet hızı veriyorlar zaten. Tavsiye ederim.
Dostlar 26 Aralık'ta A101'e Pierre Cardin Erkek Bakım Seti geliyor. Akakçeden baktığımda normalde fiyatı 1k civarı. Ayrıca suya dayanıklı olması daha da ilgimi çekti. Sizce alınır mı yoksa bu fiyata daha iyi bir alternatif var mıdır...
Geçen sene nisan ayında Arctic Liquid Freezer III 360mm almıştım jumbumdan, sorunsuz gelmişti. Güvenilir bir site, alışveriş yapılabilir. Arada güzel indirimler de oluyor.