Ramlerdeki Intel XMP veya AMD EXPO etiketi ve QVL listesi sadece bu hazır profilleri kullanmak içindir. Eğer hafif bilginiz var ise manuel OC hakkında tüm...
Arkadaşım almıştı, yanıltıcı bilgi vermeyeyim ama ram içinde expo uyumlu yazmasına rağmen expo profili yoktu. Xmp profili var. Arkadaşımda xmp profilleri...
Evet al satçı kendisi. Farklı hesaplarla farklı kişi gibi davranıyor. Beni sarı siteye şikayet edip hesabımı kapattıracaktı sözde. Ben de onu sarı siteye...
sarı siteden aradılar bu amd arkadaş için. Bu arkadaşın farklı hesapları olduğu ve yanıltıcı bilgiler verdiği bilgisini verdim, inceliyorlar kendisini. Beni...
Arkadaşlar sarı sitede bizim forumdan bir ahlak bekçisi arkadaş apex ilanı açmış iki ayrı hesapla. Bir hesabında fiyat 2k diğer hesabında 2300. Dün bu...
Benim mesajlarımı görmüyormuş bu 34 plakalı Amd işlemci. Birisi buna undervolt yapsın. Voltajı yüksek geliyor. Hem yalancı hem dolandırıcı. İpliği pazara...
Forumda hep böyle kişiler var :D bi şeyi savunuyor ama neyi savunduğunu bilmiyor dfıoıshdflıusdfıuh ilanı sansürlemeye gerek yoktu bence bozuk ürün satarken...
Gerçek tabi. Yalansa gelsin yalanlasın. Amd arkadaşımızın voltajı yüksek biraz. Undervolt yapmak lazım ona. Biraz serinlesin. Forumda herkese dilenci...