Arkadaşlar yeni sistem topladım ilk defa şimdi açılışını yapıyorum win, bios, xmp hiçbiri yok şuanda ve pc klavye mouse görmüyor klavye mouse çalışmadanda işlem yapamam nerde hata var sizce
Hallettim hocam bütün kablolama işlemlerim bitti bi argb çoklayıcı siparişi verdim o da p.tesi salı elime ulaşır boşta kalan iki kabloyu da halletmiş olacam yardımların için çok teşekkür ediyorum
Valla ilginiz için çok teşekkür ediyorum hocam detaylarıyla tek tek ilgilnemişsin valla çok sağolun sayenizde fazlasıyla bilgi sahibi oldum ve işimede yarayacağından eminim sanırım çoklayıcı almam gerekecek hatta sizede resim paylaşayım anakart üzerindeki girişleri resmini belki bildiğiniz bişey...
Hocam şimdi sırayla gitsek nasıl olur hem geldiğim son noktayı göstereyim sizlere
1608298885
--Birinci resimdeki iki kablo sıvı soğutmanın bağlantıları bittikten sonra elimde kalan iki başı
1608299039
--İkinci resimdeki bu iki kablo ise kasa rgb kontrolcüsünün rf yazan yerinden kablolar. Power...
😂😂Kolay gelsin hocam.. Dediğiniz gibi yaptım o birleştirdiğimiz kabloları anakarta bağladım şu gördükleriniz kaldı
--İlk resim sıvı soğutucudan gelen 3 adet buna benzer 3 pin dişi ve erkek kablolar var.
--diğer resimlerde de sıvı soğutucunun yanında gelen diğer kablolar var
Anakart msı mag b550 tomahawk hocam
Resimleri atayım burası biraz karışık ama kusura bakmayın ☺️🤗 ilk resimdeki kablo kasa fanlarından gelip kontrolcüyü bağlanan kablolar her fan için birer tane böyle kablo var ikinci bi kablo yok ve 6 sınıda kontrolcüyü bağlayacam lakin anlamadığım ikinci resme...