Nintendoo isimli üyenin son içerikleri

1. N

Çözüldü✓ Yeni sistem topladım neler yapmam lazım

Bende onu soruyodum zaten nasıl kuracaz diyede ama çok sağolun baya yardımcı oldunuz ya helal size
  2. N

Hocam site falan yok parçalar nerde uygunsa aldım topladım bir gaming sitesinden vs. Toplanmadı
  3. N

Kendim topladım hocam
  4. N

Arkadaşlar yeni sistem topladım ilk defa şimdi açılışını yapıyorum win, bios, xmp hiçbiri yok şuanda ve pc klavye mouse görmüyor klavye mouse çalışmadanda işlem yapamam nerde hata var sizce
  5. N

yeni sistem topladım neler yapmam lazım

Hocam yapabildinizmi yaptıysanız nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz bende kendim yeni sistem topladım lakin gerisi yok neler yapmam lazım
  6. N

Silverstone pf360 montajı

Hallettim hocam bütün kablolama işlemlerim bitti bi argb çoklayıcı siparişi verdim o da p.tesi salı elime ulaşır boşta kalan iki kabloyu da halletmiş olacam yardımların için çok teşekkür ediyorum
  7. N

Öneri 80mm argb kasa fanı...

Araştırıyorum araştırıyorum bulamadım arkadaş yaa 80mm fanlarda argb yokmu varsa öneriniz varmı
  8. N

Valla ilginiz için çok teşekkür ediyorum hocam detaylarıyla tek tek ilgilnemişsin valla çok sağolun sayenizde fazlasıyla bilgi sahibi oldum ve işimede yarayacağından eminim sanırım çoklayıcı almam gerekecek hatta sizede resim paylaşayım anakart üzerindeki girişleri resmini belki bildiğiniz bişey...
  9. N

Hocam şimdi sırayla gitsek nasıl olur hem geldiğim son noktayı göstereyim sizlere 1608298885 --Birinci resimdeki iki kablo sıvı soğutmanın bağlantıları bittikten sonra elimde kalan iki başı 1608299039 --İkinci resimdeki bu iki kablo ise kasa rgb kontrolcüsünün rf yazan yerinden kablolar. Power...
  10. N

Geldiğimiz son noktayı paylaşacam ve eksikler hakkında yardım isteyecem
  11. N

Şu şekil doğrumudur; bütün kabloları birbiriyle bağladım Sata girişinide psudan gelene bağlayacam
  12. N

😂😂Kolay gelsin hocam.. Dediğiniz gibi yaptım o birleştirdiğimiz kabloları anakarta bağladım şu gördükleriniz kaldı --İlk resim sıvı soğutucudan gelen 3 adet buna benzer 3 pin dişi ve erkek kablolar var. --diğer resimlerde de sıvı soğutucunun yanında gelen diğer kablolar var
  13. N

Anakart msı mag b550 tomahawk hocam Resimleri atayım burası biraz karışık ama kusura bakmayın ☺️🤗 ilk resimdeki kablo kasa fanlarından gelip kontrolcüyü bağlanan kablolar her fan için birer tane böyle kablo var ikinci bi kablo yok ve 6 sınıda kontrolcüyü bağlayacam lakin anlamadığım ikinci resme...
  14. N

Şu şekilde diyorsunuz sanırım doğrumudur
Geri