Silverstone pf360 montajı

Valla ilginiz için çok teşekkür ediyorum hocam detaylarıyla tek tek ilgilnemişsin valla çok sağolun sayenizde fazlasıyla bilgi sahibi oldum ve işimede yarayacağından eminim sanırım çoklayıcı almam gerekecek hatta sizede resim paylaşayım anakart üzerindeki girişleri resmini belki bildiğiniz bişey vardır hiç çoklayıcı almasam gerek kalmaz. Anakart üzerinde 2 adet 3 pin 5v üzerinde jrainbow yazan giriş var ve 2 adette 4pin 12v jrgb girişi var şu şekilde de resimlerini paylaşayım sizinle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde hocam bi yanlışlık var sizinde epey kafanızı bulandırdım ondandır şimdi demişsinizki ilk resimdeki sıvı soğutma bağlantılar için 3 pin erkek olanı anakart üzerindeki yere takacaksınız demişsiniz ama anakart üzerindeki tüm çıkışlar erkek ben bunu oralara takamamki
Rica ederim. O 3 pin erkek olanı dişiye çevirip takabilirsiniz. Büyük ihtimal kontrolcüye bağlanır diye öyle yapmış olabilirler.

JRainBow olana takacaksınız tek ona uyuyor o çıkışlar. Diğerlerine takamazsınız zaten.

JRainBow olana takacaksınız tek ona uyuyor o çıkışlar. Diğerlerine takamazsınız zaten.

Rica ederim. O 3 pin erkek olanı dişiye çevirip takabilirsiniz. Büyük ihtimal kontrolcüye bağlanır diye öyle yapmış olabilirler.

Hallettim hocam bütün kablolama işlemlerim bitti bi argb çoklayıcı siparişi verdim o da p.tesi salı elime ulaşır boşta kalan iki kabloyu da halletmiş olacam yardımların için çok teşekkür ediyorum

Geri