Nisanur isimli üyenin son içerikleri

1. Nisanur

❌İndirim Bitti! Razer Seiren V3 Chroma Beyaz 3141 TL

Quadcast'ten geçilir mi?
  2. Nisanur

TOD TV eğlence paketi ile maç izlenir mi?

TOD Eğlence Paketi; film, dizi, belgesel ve çocuk içeriklerini, tüm sezonları ile HBO dizilerini, TOD Originals yapımlarını, canlı TV kanallarını ve daha birçok içeriği kurulum ve taahhüt olmadan kolay üyelik ile sunmaktadır. Maçları izleyebilmek için Süperlig paketi almanız gerekli.
  3. Nisanur

Bu saç kurutma makinesiyle fön çekilebilir mi?

Arkadaşlar selam, Grundig HD 8082 saç kurutma makinesini gördüm, 2300W gücünde AC motorlu, iyon özelliği var, soğuk üfleme ve turbo modu mevcut, dar fön başlığı da kutudan çıkıyor. Grundig zaten bilindik bir marka ve fiyatı da diğerlerine göre gayet uygun. Bana göre fön için gereken her şey var...
  4. Nisanur

🔥İndirim Soundpeats Capsule 3 Pro 1235TL (Yurt dışı)

Xiaomi Redmi Buds 6 alacaktım onun yerine bunu tercih ettim, doğru bir karar olmuş mu sizce?
  5. Nisanur

Logitech C922 Pro mi daha iyi yoksa Logitech Brio 505 mi?

Başlıktaki iki kamera arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Şu an kullandığım kamerada ekranın ışığından yüzüm çok parlak gözüküyor. Brio 505 ışığı daha iyi ayarlıyor gibi. Sizlerin de görüşlerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
  6. Nisanur

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128 GB 13500 TL

Büyük ihtimal 34.790 TL yazacaklardı başına 1 koymuşlar :kekw:
  7. Nisanur

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Port olmadığından öyle hata veriyor olabilir arayıp durumu anlatın bu durumda ne yaparlar ben de bilmiyorum
  8. Nisanur

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Türk Telekom'un internet sitesinden herhangi bir paketi seçip abonelik başlat. Ekipler gelip kurulumu yaptıktan sonra X üzerinden kampanyaya geçiş yapmak istediğini yaz. En geç 1 gün içinde tamamlanıyor zaten. Telekom ekipleri gelip kurulum yaptıktan hemen sonra Netspeed ile görüşüp abonelik...
  9. Nisanur

TurkNet'ten geçiş yaptım ve kampanyaya dahil oldum. Dün saat 15:00 gibi başvuruyu tamamladım, kurulum ekibi 1,5 saat sonra geldi ve hemen kurulum sağlandı. Akşam 18:00 sularında Facebook üzerinden kampanyaya geçiş yapmak istediğimi yazdım, 1 saat sonra arandım ve beni tekrar arayacaklarını...
  10. Nisanur

Yardım Türk Telekom'da DNS ayarı çalışıyor mu?

Öncelikle merhaba. Şu anda TurkNet kullanıyorum ve Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Modem arayüzününden DNS ayarı tanımlı ve sorunsuz bir şekilde bütün sitelere erişim sağlayabiliyorum. Türk Telekom'da herhangi bir sorun oluyor mu? Discord'a vs. giriliyor mu?
  11. Nisanur

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Karar lehime sonuçlandıktan sonra iletişime geçmedim. Kendileri benim adıma çözüm talebi oluşturdular 3-4 gün sonra da hesabıma kupon tanımlandı, ben de satın aldım. 1 haftadır falan kullanıyorum ölü piksel vs. hiçbir sorun çıkmadı.
  12. Nisanur

Steam EA FC 24 ve EA FC 25 29.40$

Hayır onu düzeltmişler artık 21 dolara alınabiliyor
  13. Nisanur

Evet 24'ün iadesi geldi şu anda 25 oynuyorum
  14. Nisanur

FC 24'ü olanlara 8 dolara geliyordu paketle beraber. Önce 70 dolara FC 24 aldım sonra 8 dolara FC 25'i satın alıp 24'ü iade ettim.
  15. Nisanur

Hayat bitti dostlar 24+25 paketini Türkiye'den satın alımlara kapatmışlar :(
Geri