yiğitt1987
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
facebookdan dm den mi yazıyoruz? nasıl buluyorlar numaramızı da arıyorlarKonu için teşekkürler. 525 TL'ye 35 Mbps öneriyorlardı şimdi 409 TL'ye 100 Mbps aldık.
facebookdan dm den mi yazıyoruz? nasıl buluyorlar numaramızı da arıyorlarKonu için teşekkürler. 525 TL'ye 35 Mbps öneriyorlardı şimdi 409 TL'ye 100 Mbps aldık.
Ben 399a 50mb aldim24 mbps kullanıyorum 389 tl ye yapan oldu mu oluyor mu?
şimdi aradılar 405 TL'ye 100 mb aldım taahütte uzamış oldu. Çok iyi fiyata geldi acaba altında bir hinlik mi var. Extra ücret falan kitlemesinlerBen 399a 50mb aldim
Onu bilmiyorumda ins çakallık yokturşimdi aradılar 405 TL'ye 100 mb aldım taahütte uzamış oldu. Çok iyi fiyata geldi acaba altında bir hinlik mi var. Extra ücret falan kitlemesinler
Twitter dm'den numara ile beraber yazdım.facebookdan dm den mi yazıyoruz? nasıl buluyorlar numaramızı da arıyorlar
hocam yaptınız mı oldu mu? ben de öyle yapmayı düşünüyorumHocam Türk telekoma geçişiniz ne kadar sürdü. Bende sizin gibi önce geçiş yapıp sonra da bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum.
hocam netspeedden geçmem için napmam lazım taahhütüm yok istediğim zaman çıkabilirim bana tek tek anlatabilir misiniz nasıl yapıldığını öğrensem hemen yapacağımTurkNet'ten geçiş yaptım ve kampanyaya dahil oldum.
Dün saat 15:00 gibi başvuruyu tamamladım, kurulum ekibi 1,5 saat sonra geldi ve hemen kurulum sağlandı. Akşam 18:00 sularında Facebook üzerinden kampanyaya geçiş yapmak istediğimi yazdım, 1 saat sonra arandım ve beni tekrar arayacaklarını söylediler. Bugün saat 11:00'da tekrar aradılar, onay verdim ve kampanyaya geçişim tamamlandı. Konu sahibine teşekkürler![]()
Türk Telekom'un internet sitesinden herhangi bir paketi seçip abonelik başlat. Ekipler gelip kurulumu yaptıktan sonra X üzerinden kampanyaya geçiş yapmak istediğini yaz. En geç 1 gün içinde tamamlanıyor zaten. Telekom ekipleri gelip kurulum yaptıktan hemen sonra Netspeed ile görüşüp abonelik iptali yapabilirsin. Elini çabuk tut bence, katılım çok olursa kampanyayı erken bitirebilirler.hocam yaptınız mı oldu mu? ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam netspeedden geçmem için napmam lazım taahhütüm yok istediğim zaman çıkabilirim bana tek tek anlatabilir misiniz nasıl yapıldığını öğrensem hemen yapacağım
netspeedi iptal edip mi talep oluşturayım yoksa kalsın mıTürk Telekom'un internet sitesinden herhangi bir paketi seçip abonelik başlat. Ekipler gelip kurulumu yaptıktan sonra X üzerinden kampanyaya geçiş yapmak istediğini yaz. En geç 1 gün içinde tamamlanıyor zaten. Telekom ekipleri gelip kurulum yaptıktan hemen sonra Netspeed ile görüşüp abonelik iptali yapabilirsin. Elini çabuk tut bence, katılım çok olursa kampanyayı erken bitirebilirler.
bide hangi paketi seçtiğinizi ss atar mısınızTürk Telekom'un internet sitesinden herhangi bir paketi seçip abonelik başlat. Ekipler gelip kurulumu yaptıktan sonra X üzerinden kampanyaya geçiş yapmak istediğini yaz. En geç 1 gün içinde tamamlanıyor zaten. Telekom ekipleri gelip kurulum yaptıktan hemen sonra Netspeed ile görüşüp abonelik iptali yapabilirsin. Elini çabuk tut bence, katılım çok olursa kampanyayı erken bitirebilirler.