Neler Yeni

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
crazy
fiberde modem ücretinin 35 tl oldugunu teyit eden var mı, sırf o bile bu kampanyaya geçme sebebi olabilir, normal paketlerde 75 kitliyolar :uzgunpeepo:
şuan 200 mbit paketteyim wifi 5 router var, acaba 500 lüğe geçsek wifi 6 modeme geçirtme şansımız var mıdır aynı ücretle

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Ramazan Özdemir
fiberde modem ücretinin 35 tl oldugunu teyit eden var mı, sırf o bile bu kampanyaya geçme sebebi olabilir, normal paketlerde 75 kitliyolar :uzgunpeepo:
şuan 200 mbit paketteyim wifi 5 router var, acaba 500 lüğe geçsek wifi 6 modeme geçirtme şansımız var mıdır aynı ücretle
Modem ücretim 20 tl.

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Yavuz
Türk Telekom'un internet sitesinden herhangi bir paketi seçip abonelik başlat. Ekipler gelip kurulumu yaptıktan sonra X üzerinden kampanyaya geçiş yapmak istediğini yaz. En geç 1 gün içinde tamamlanıyor zaten. Telekom ekipleri gelip kurulum yaptıktan hemen sonra Netspeed ile görüşüp abonelik iptali yapabilirsin. Elini çabuk tut bence, katılım çok olursa kampanyayı erken bitirebilirler.
altyapı yok gözüküyor talepte bulunamıyorum napmam lazım anlamıyorum ne gıcık şey

Kampanya için Telekom'a geçeceğim ancak şuan da Superonline kullanmaktayım ve tahhütü 28 şubatta bitecek. 28'ine kadar beklemem mi lazım yoksa direkt geçiş yapayım mı?

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Balta
Arkadaşlar, benim binada fiber var fakat eve ulaşmıyor bununla ilgili başvuru yaptık inceleyip haber vericez dediler.Ne kadar sürede sonuç alırım bi bilgisi olan var mıdır?
(TT KULLANIYORUM)

Nisanur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Nisa
altyapı yok gözüküyor talepte bulunamıyorum napmam lazım anlamıyorum ne gıcık şey
Port olmadığından öyle hata veriyor olabilir arayıp durumu anlatın bu durumda ne yaparlar ben de bilmiyorum

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Yavuz
Port olmadığından öyle hata veriyor olabilir arayıp durumu anlatın bu durumda ne yaparlar ben de bilmiyorum
olmadı btk kanunu varmış falan 90 gün geçmesi lazımmış geri ttye dönebilmek için saçma saçma kurallar yüzünden gitti kampanya gene de teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,436
Üyeler
167,656
Son üye
kaan066
Top Bottom