Neler Yeni

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
24 mbps kullanıyorum 389 tl ye yapan oldu mu oluyor mu?

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
OZAN TANKUŞ
Facebook videolarının altına yorum yazdım heralde dönerler. şuan 640 küsür ödüyorum1000 mbps'e

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
şimdi aradılar 405 TL'ye 100 mb aldım taahütte uzamış oldu. Çok iyi fiyata geldi acaba altında bir hinlik mi var. Extra ücret falan kitlemesinler
Onu bilmiyorumda ins çakallık yoktur

Nisanur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Nisa
TurkNet'ten geçiş yaptım ve kampanyaya dahil oldum.
Dün saat 15:00 gibi başvuruyu tamamladım, kurulum ekibi 1,5 saat sonra geldi ve hemen kurulum sağlandı. Akşam 18:00 sularında Facebook üzerinden kampanyaya geçiş yapmak istediğimi yazdım, 1 saat sonra arandım ve beni tekrar arayacaklarını söylediler. Bugün saat 11:00'da tekrar aradılar, onay verdim ve kampanyaya geçişim tamamlandı. Konu sahibine teşekkürler 🙏🏼

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Yavuz
Hocam Türk telekoma geçişiniz ne kadar sürdü. Bende sizin gibi önce geçiş yapıp sonra da bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum.
hocam yaptınız mı oldu mu? ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

TurkNet'ten geçiş yaptım ve kampanyaya dahil oldum.
Dün saat 15:00 gibi başvuruyu tamamladım, kurulum ekibi 1,5 saat sonra geldi ve hemen kurulum sağlandı. Akşam 18:00 sularında Facebook üzerinden kampanyaya geçiş yapmak istediğimi yazdım, 1 saat sonra arandım ve beni tekrar arayacaklarını söylediler. Bugün saat 11:00'da tekrar aradılar, onay verdim ve kampanyaya geçişim tamamlandı. Konu sahibine teşekkürler 🙏🏼
hocam netspeedden geçmem için napmam lazım taahhütüm yok istediğim zaman çıkabilirim bana tek tek anlatabilir misiniz nasıl yapıldığını öğrensem hemen yapacağım

Nisanur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Nisa
hocam yaptınız mı oldu mu? ben de öyle yapmayı düşünüyorum

hocam netspeedden geçmem için napmam lazım taahhütüm yok istediğim zaman çıkabilirim bana tek tek anlatabilir misiniz nasıl yapıldığını öğrensem hemen yapacağım
Türk Telekom'un internet sitesinden herhangi bir paketi seçip abonelik başlat. Ekipler gelip kurulumu yaptıktan sonra X üzerinden kampanyaya geçiş yapmak istediğini yaz. En geç 1 gün içinde tamamlanıyor zaten. Telekom ekipleri gelip kurulum yaptıktan hemen sonra Netspeed ile görüşüp abonelik iptali yapabilirsin. Elini çabuk tut bence, katılım çok olursa kampanyayı erken bitirebilirler.

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Yavuz
Türk Telekom'un internet sitesinden herhangi bir paketi seçip abonelik başlat. Ekipler gelip kurulumu yaptıktan sonra X üzerinden kampanyaya geçiş yapmak istediğini yaz. En geç 1 gün içinde tamamlanıyor zaten. Telekom ekipleri gelip kurulum yaptıktan hemen sonra Netspeed ile görüşüp abonelik iptali yapabilirsin. Elini çabuk tut bence, katılım çok olursa kampanyayı erken bitirebilirler.
netspeedi iptal edip mi talep oluşturayım yoksa kalsın mı

bide hangi paketi seçtiğinizi ss atar mısınız

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,313
Üyeler
167,952
Son üye
backgraundoleTR
Top Bottom