Bu modelden satın aldım fakat ses kartı diye yollanılan üründe artık eskisi gibi 7.1 tuşu ya da herhangi bir tuş göremedim seside biraz az geliyor kendi driverini yükledim internet sitesşnden biraz arttırabildim fakat bu normal mi ürüjü iade mi etmeliyim birisi söyleyebilir mi
r7 5800x var, ekran kartıda 3060ti bilginiz varsa ona göre deneyeyim başkan.
1715032917
şimdi gider ekran falan delirriim ben :D B550M-DS3H gigabyte anakart bu arada
1715033002
birde valorantı açarken sadece secure boost hatası veriyor
Valorant icin secure boost açıyorum csm supportu kapatıp fakat masaüstüne döndüğümde ayarlarımı kaydetmemiş oluyor bu durumu nasıl çözeceğmi bilmiyorum ne yaptıysam kaç video izlediysem olmadı çözümünü bilen lütfen ulaşsın.
Merhaba C bölümünde bir dosya sabitledim klasörlere ve ona bastıgımda tekrardan c bölgesindeki konumunu açıyor bir anda böyle oldu bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
https://streamable.com/37h6sy
Merhaba öncelikle elimde şu an
GoodRam 16GB(8x2) IRDM RGB 3600mhz CL18 DDR4 Ram (IRG-36D4L18S-16GDC)
bu model bir ram var ve ben yeni bir ram almak istiyorum o yüzden aşşağıdaki rami buldum bunu goodramin yerine alsam problem olur mu? bir sorun çıkartır mı? alabilir miyim alttakini acaba...
Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim lütfen kusura bakmayın yakın zamanda bilgisayarıma lol skin changer yükledim. DLL injector mantığıyla oyuna entegre ediliyor ve sonrasında bunu sildim bilgisayarımdan fakat aşşağıda belirttiğim gibi hatalar oluştu ve bunları güvenlik...
sorunu çözdüm arkadaşlar, kusura bakmayın buraya ulaşamamıştım. Arkadaşlar öncelikle anakartım tasarruf modlu bir anakartmış sinerjiden almıştım bilgisayarımı oraya götürdüğümde bir sorun olmadığını söylemişlerdi başta fakat sonrasında uzun testler yaptırdık ve onlarda farketti problemi anakartı...