Hocam müşterileriniz ile yakından ilgilenemiyorsanız forumda dava dosyası veya numarasını dilenmeye ne gerek var?
Lütfen önce şikayetvar, THH ve diğer...
Dostum niye karalamaya çalışayım sorunlu musunuz elime ne geçecek uyardım olay paranın üstüne yatıyor demiyorum zaten çoğu üründe 1 2 ay bekletiyor sonra...
dostum kullanıyorum zaten 500 hz oled monitör 240 ile arasında öyle çokbi fark yok. Hayat CS2 den de ibaret değil. Elo kasmaya CS2 oynayacaksan git 1000hz...
Hali hazırda parlak qd-oled kullanan biri olarak, yan yana koymaktan pişmanlık duydum. Woled gerçekten tuhaf bir görüntüye sahip, özellikle mat kaplamaysa...
Ben öneri yaptım. Konu başlığında sadece marka yazıyor, ne olduğunu bilmeyen çok insan vardır. İlk mesajda da mousepad kelimesi geçmiyor. Başlığa yazılırsa...
2k olarak MO27Q28GR gelecek. Mo27q28g nin parlak versiyonu. Xg27aqwmg de tekrar stoklara girebilir. Woled için değerlendirilebilecek seçenekler ama bazı...
Günaydınlar. Dostum ben 2022 de satın aldığım LG nin 144 hz lik bir IPS ekrandan geçtim. Böyle olunca OLED bana çok kalite geldi tabii ki. Gerçekci bir...