novain isimli üyenin son içerikleri

1. novain

Yardım Monitör Seçimi: 200Hz mi 240Hz mi?

Hayırlı olsun
  2. novain

Yardım Monitör Seçimi: 200Hz mi 240Hz mi?

Fps oyuncusu iseniz, masanız da müsaitse monitor kolu ciddi konfor sağlar. 1200 farkın üzerine çok koymadan alırsınız. North Bayou f80 öneriliyordu, kontrol edin. İleri seviye fps oyuncusu için ise yüksek tazeleme hızı daha iyidir. Renk derinliği ve diğer özellikleri de kontrol edin. Benzer...
  3. novain

3700x ve 3080 ti darboğaz

Estağfirullah hocam, iş güç aynı herkeste. 3080ti'a ikna olduysanız deneyin derim, sadece; 3000 serisinde mining görmüş kart çok çıkıyormuş, dikkatli kontrol etmelisiniz. . Undervolt ile bariz performans kaybı olmadan güç kaynağını rahatlatabilirsiniz. Ancak çok uğraşmak istemiyorum...
  4. novain

Yardım 32 inç 2k - Odyssey G5 LS32FG502 Alınır mı?

G65b çok tutarsız çalışıyor. 120hz bir panel ve oc ile 240hz çalışıyor bana göre. 240hz kullanımda oc ile gelebilecek bütün olası problemler baş gösterdi bende. 1769081780 Bundan da vazgeçtim, alt segment bir monitor.
  5. novain

Yardım 32 inç 2k - Odyssey G5 LS32FG502 Alınır mı?

https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-g5-32-ls32fg502euxuf-s32fg502.html Kısaca G5 G50F diye geçiyormuş. 32 inç 2k çözünürlükte ppi beni rahatsız etmiyor. Yeni bir model ve pek inceleme yok. Kullanan var mı? Dp 1.2 imiş, sorun olur mu? Bir de, 300nit parlaklık kafamı karıştırıyor...
  6. novain

Monitör icin tavsiye

Hocam herkese bunu önermişsiniz ancak referansınız nedir? Kullanıp memnun kalan birini de etiketleseniz?
  7. novain

Monitör icin tavsiye

Aşırı rekabetçi oynuyorsanız 27 inç büyük gelebilir, Full Hd çözünürlükte de pikseller belirgin olacaktır. İki boyutta 1080p çözünürlük görme imkanınız varsa görmenizi tavsiye ederim. G4'ü kısa bir süre kullandım. Gayet iyiydi. Biraz da kısmet meselesi monitor işi.
  8. novain

Sizce bu monitör alınır mı?

Hocam selamlar. Coil whine var mı mı cihazda? Bir de, ölü piksel testini hangi satıcıdan rica ettiniz?
  9. novain

Samsung odyssey G65B HDR sorunu

Hocam Microsoft Edge açıkken çift ekran yaptım. Biri Odyssey G65B diğeri de Awox marka 32 inç 768p bir Tv, idarelik görüntü aldığım. Ekranları yineledim. G65B 60 fps videoyu 30 fps oynatırken TV 60fps oynattı. Sarı renklerde scanline da gördüm. Hiç tecrübe etmediğim şekilde değişik olaylarla...
  10. novain

Özel bir ayar kullanıyor musunuz, parlaklık vb dışında. Bence youtube videoları da kasarak oynuyor
  11. novain

Aynı mesele bende de var hocam. HDR kapatınca da renk derinliği 8 bite düşüyor, özellikle windows arayüzünde renk geçişleri çizgi çizgi oluyor. Siz ne yaptınız monitörü, kullanıyor musunuz hala?
  12. novain

Yardım Odyssey g65b Black Smearing - Ghosting

Karanlık sahnelerde şöyle bir renklenme oluyor arkadaşlar. Hdr açıkken daha kötü. Bu davranış normal midir? @Tayfunns hocam ciddi yardıma ihtiyaç var. Video linki : 01. 45 civarı
  13. novain

Yardım Msi Mag 274qrfw vs. Philips Evnia 27m2N3501PA-00

tavsiyeler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  14. novain

Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 hakkında

Hocam 2 aylık deneyim nasıldır?
  15. novain

Yardım Msi Mag 274qrfw vs. Philips Evnia 27m2N3501PA-00

https://amzn.eu/d/1WtPPGL https://amzn.eu/d/3QELZQo Kağıt üzerinde Philips daha iyi. Parlaklık 300 nit yazsa da 400 ölçülmüş. Ancak Msi ile alakalı çok olumlu yorum var arkadaşlar. Msi Ebrar Bilgisayar, Philips Sinerji tarafından satılıyor. Benim için marka ve satıcı çok önemli şu noktada...
Geri