novain
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
Selamlar. Bu iki model arasında kaldım. Kullananlar ya da başka türlü tavsiyesi olanlar varsa memnun olurum.
- Bütçe olarak bu civarlarda harcama yapabilirim.
Mi Smart Standing Fan 2
www.epey.com
Rowenta Turbo Silence VU5650
www.epey.com
- Düşük devirde az rüzgar verebilmesi ve sesinin azalması benim için önemli.
- Doğal rüzgar modu için fazla ödeme yapmalı mıyım, kullanan varsa önerisi önemli olacak.
- Xiaomi ile ilgili şüphelerim, çoğu özellik açısından wifi bağlantısına muhtaç olması ve biraz küçük olması. Normalde xiaomi ürünlerinden hep memnun kaldım.
- Tek odalı, 10 m2 civarı bir odayı soğutacak çoğunlukla. Yaklaşık 4-5 metre uzağa koyacağım. Taşınırsam değişir tabii.
- Bütçe olarak bu civarlarda harcama yapabilirim.
Mi Smart Standing Fan 2
Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Ayaklı Vantilatör
Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Ayaklı Vantilatör BPLDS02DM detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Rowenta Turbo Silence VU5650
Rowenta VU5650 Ayaklı Vantilatör
Rowenta VU5650 Ayaklı Vantilatör [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
- Düşük devirde az rüzgar verebilmesi ve sesinin azalması benim için önemli.
- Doğal rüzgar modu için fazla ödeme yapmalı mıyım, kullanan varsa önerisi önemli olacak.
- Xiaomi ile ilgili şüphelerim, çoğu özellik açısından wifi bağlantısına muhtaç olması ve biraz küçük olması. Normalde xiaomi ürünlerinden hep memnun kaldım.
- Tek odalı, 10 m2 civarı bir odayı soğutacak çoğunlukla. Yaklaşık 4-5 metre uzağa koyacağım. Taşınırsam değişir tabii.
Son düzenleme: