Yardım Ayaklı Vantilatör Önerisi

novain

80+
Reaksiyon skoru
86
Selamlar. Bu iki model arasında kaldım. Kullananlar ya da başka türlü tavsiyesi olanlar varsa memnun olurum.

- Bütçe olarak bu civarlarda harcama yapabilirim.

Mi Smart Standing Fan 2

Rowenta Turbo Silence VU5650

- Düşük devirde az rüzgar verebilmesi ve sesinin azalması benim için önemli.

- Doğal rüzgar modu için fazla ödeme yapmalı mıyım, kullanan varsa önerisi önemli olacak.

- Xiaomi ile ilgili şüphelerim, çoğu özellik açısından wifi bağlantısına muhtaç olması ve biraz küçük olması. Normalde xiaomi ürünlerinden hep memnun kaldım.

- Tek odalı, 10 m2 civarı bir odayı soğutacak çoğunlukla. Yaklaşık 4-5 metre uzağa koyacağım. Taşınırsam değişir tabii.

Son düzenleme:
Selamlar. Bu iki model arasında kaldım. Kullananlar ya da başka türlü tavsiyesi olanlar varsa memnun olurum.

Mi Smart Standing Fan 2

Rowenta Turbo Silence VU5650F

- Düşük devirde az rüzgar verebilmesi ve sesinin azalması benim için önemli.

- Doğal rüzgar modu için fazla ödeme yapmalı mıyım, kullanan varsa önerisi önemli olacak.

- Xiaomi ile ilgili şüphelerim, çoğu özellik açısından wifi bağlantısına muhtaç olması ve biraz küçük olması. Normalde xiaomi ürünlerinden hep memnun kaldım.

- Tek odalı, 10 m2 civarı bir odayı soğutacak çoğunlukla. Yaklaşık 4-5 metre uzağa koyacağım. Taşınırsam değişir tabii.
ayaklı yerine kaliteli bir kule tipi alsan nasıl olur hocam

Biraz ön yargılıyım hocam. Az yer kaplaması açısından güzel aslında kiracı için. Öneri varsa ona da bakayım.

Hocam bütçe çıkar ama 5k falan üzerine çıkamam çok. Modüler klima parasına vantilator almak istemem

Hocam bütçe çıkar ama 5k falan üzerine çıkamam çok. Modüler klima parasına vantilator almak istemem
Rowenta VU7025 Silent Flow Effitech 8 Hız Kademeli 30 Watt Sessiz Kule Tipi Vantilatör
dreo 36 inç kule tipi vantilatör 8 hız kademeli

pelonis kule vantilatör

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

daha ucuz alternatiflerde bunlar idare eder cinsten

Yui Tf60 90 Cm 3 Hız Ayarı Kule Tipi Vantilatör Fan

honeywell 8 hız ayar uxaktan kumanda

7go 7gtf1 30 Inç Kule Tipi Vantilatör | 45W Güçlü Motor, 3 Kademeli Hız, Salınımlı, Zamanlayıcılı Tower Fan

Kumtel KTF-258W Kule Tipi Vantilatör Beyaz

Smayling Kule Tipi Vantilatör | 3 Kademe Hız, 7.5 Saat Zamanlayıcı, Uzaktan Kumandalı, Sessiz Çalışma, Salınımlı Fan, 45W

Zerre iş görmüyor bu kule tipi hava üfleyen birsey alman lazim serinlemek icin

sharkın çok iyi modelleri var aslında ama aşırı pahalı 6/10 bin arası değişiyor
Onlar genel kullanım için değil de belirli bir amaca yönelik üretiliyor diye biliyorum o para verilmez az yukarısına klima taktırırsın

Onlar genel kullanım için değil de belirli bir amaca yönelik üretiliyor diye biliyorum o para verilmez az yukarısına klima taktırırsın
Gree KSWK-1002D Aquawind 10 L Evaporatif Soğutucu

bu nasıl bundan kullanan var mı iş görür mü bir tık pahalı ama iş görürse bence değer parasına

Kapladığı alan kadar iş görecek gibi durmuyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,894
Üyeler
201,063
Son üye
Ankaragüçlü

Geri