nowly isimli üyenin son içerikleri

1. N

PC kaça satabilirim ?

Yorumlar 45k diyor da 10-15k naptınız hocam
  2. N

PC kaça satabilirim ?

Beyler selam. Elimde RTX 4070 SUPER + İNTEL İ7-13700 lü bir sistem var. SSD Lexar 1tb, Anakart AS-ROCK b760 , 32 GB ram var. En iyi kaça elimden çıkarabilirim?
  3. N

Masaüstü satıp Laptop alacağım

Beyler selam. Elimde RTX 4070 SUPER + İNTEL İ7-13700 lü bir sistem var. SSD Lexar 1tb, Anakart AS-ROCK b760 , 32 GB ram var. En iyi kaça elimden çıkarabilirim?
  4. N

Fornite crash bug ( Komple bilgisayar gidiyor)

Oyun anlık donuyor ve bi daha gelmiyor hiç bir şey alt tab ve ya ctrl alt del hiç bir şey çalışmıyor windows tuşu dahil ve delirmek üzereyim.Fişten çekince de yavaş yavaş pc ölüyor
  5. N

sıkıntı o zaten 2 saat fln beklettim oyun hala ayni donmus vaziyette ne mavi ekran geliyor ne bir hata kodu
  6. N

47k bütçe ile bu sistem alınır mı veya onerebilecegiz sistem var mi?

ryzen 5 7600x yapip direkt alabilirsin 1737300016 bir de 180 hz az olur en az 240 al
  7. N

Arkadaşlar normal oynuyorum ve arkadan birşeye bakıcakken windows tuşuna basıyorum ve oyun çöktü gitti alt tab fln hiç bir şey atılmıyor bilgisayarım da iyi 4070 Super ve i7-13700 var her crashlendiginde maalesef pcyi fişten çekmek durumunda kalıyorum
  8. N

Windows 24H2 den 23H2 ye düşürmek

Arkadaşlar 24H2 güncellemesinde baya bir bug var 23H2 ye downgradelemek istiyorum. Herhangi bir dosyam silinicek mi yoksa format gibi mi olucak yeniden mi indirmem gerekicek herşeyi?-
  9. N

Windows Activitation Sorunu

evet arama kısmına activation settings yaz çıkar bende ingilizce
  10. N

Windows Activitation Sorunu

Arkadaşlar yeni bir update gelmişti bugün ve güncelledikten sonra olana bakın
  11. N

Pc yi açtığımda gelen ses

Arkadaşlar pc yi açtığımda garip bir ses geliyor ve yaklaşık 2 dk pc çalıştıktan sonra ses gidiyor sebebi nedir?
  12. N

Valorant Ping Sorunu

arkadaşlar kaç gündür bu böyle kaldı internetim kötü ama bu kadar da degil. nasıl düzeltebilirim? 1727801477 Bu arada wifi adaptor dongle ile oynuyorum modemimizi yanlış taktıklarından dolayı başka yere taşıyamıyorum ve o kadar uzunlukta ethernet kablosu bulamam.
  13. N

Steam indirme bugu ( deliricem)

Benim internet pek elverişli değil ama yine de teşekkürler
  14. N

Steam indirme bugu ( deliricem)

Arkadaşlar kaç gündür CS2 yi 10 GB ye geldiğinde kapatıyorum ama sonraki gun açtığımda tüm progress gitmiş oluyor ve yeniden 0 dan başlıyor
  15. N

Kasanın üstünü temizlemek

ahahahah tam özet
Geri