Neler Yeni

Fornite crash bug ( Komple bilgisayar gidiyor)

nowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kenan Kara
Arkadaşlar normal oynuyorum ve arkadan birşeye bakıcakken windows tuşuna basıyorum ve oyun çöktü gitti alt tab fln hiç bir şey atılmıyor bilgisayarım da iyi 4070 Super ve i7-13700 var her crashlendiginde maalesef pcyi fişten çekmek durumunda kalıyorum

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Burak
sıkıntı o zaten 2 saat fln beklettim oyun hala ayni donmus vaziyette ne mavi ekran geliyor ne bir hata kodu
Kanka aynı sorunu laptopta yaşıyorum. Tuşuna basılı tutunca kapanıyor. Ekran kartını resetlemeyi dene. Sürücülerini güncelle. Benim laptopta bıosu güncelleyince dahi gitmemişti. Her şeyi güncel ama arada yapıyor tuşundan kapatıyorum mecbur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows tuşuna basınca alttaki menü geliyormu?

nowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kenan Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka aynı sorunu laptopta yaşıyorum. Tuşuna basılı tutunca kapanıyor. Ekran kartını resetlemeyi dene. Sürücülerini güncelle. Benim laptopta bıosu güncelleyince dahi gitmemişti. Her şeyi güncel ama arada yapıyor tuşundan kapatıyorum mecbur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows tuşuna basınca alttaki menü geliyormu?
Oyun anlık donuyor ve bi daha gelmiyor hiç bir şey alt tab ve ya ctrl alt del hiç bir şey çalışmıyor windows tuşu dahil ve delirmek üzereyim.Fişten çekince de yavaş yavaş pc ölüyor

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Burak
Oyun anlık donuyor ve bi daha gelmiyor hiç bir şey alt tab ve ya ctrl alt del hiç bir şey çalışmıyor windows tuşu dahil ve delirmek üzereyim.Fişten çekince de yavaş yavaş pc ölüyor
Bendede oluyor halen. Tuşundan kapatabilirsin. Fakat tuştan kapatmadan önce Windows + Shift + Ctrl + B yapmayı dene.

Top Bottom