Nquyen isimli üyenin son içerikleri

1. Nquyen

MSI Pro B760M-B DDR4 4800Mhz neden bu kadar ucuz?

Problem yok anakart iyi uçuk işlemci takmadığın sürece sorun olmaz
  2. Nquyen

Maximum 1.500.000 TL geniş araç önerisi

Super B oldukça geniş ama bu fiyata hangi modeli alınır onu aracı kullanan kişilere sorun sağlıklı bilgi alırsın
  3. Nquyen

🔥İndirim 🔥xDrive SANCAK Oyuncu Koltuğu 6818 TL / 6 Taksit / Son 10 Stok🔥

Deri olduğu için az tutulan model diyedir belki ben kumaş olanını kullanıyorum 90 üzerini rahat taşıyor 1 sene oldu şansa gıcırdama olmadı daha
  4. Nquyen

2K OLED VS 4K IPS YARDIM

2k oled daha mantıklı
  5. Nquyen

❌İndirim Bitti! Logitech Pro 2 Lightspeed Hero 2 32K Dpi 4.000₺

Ben mantisteyim kanka sen galiba galiadasın bizim burada o slotlar boş
  6. Nquyen

Sebepsiz yere ban mı yemişim?

Bf4 de admin banı yediniz mi ?
  7. Nquyen

Sebepsiz yere ban mı yemişim?

Farklı oyunlarda hile açtıysan ya da bilgisayarın da tehlikeli virüs varsa ban yiyebilirsiniz bunun sonucunda hesap açılışı söz konusu değildir. Kişilerin kendi bilgisayarını güvene alması ve oluşacak zararların kendisi sorumlu olması EA app sözleşme de belirtiyor.
  8. Nquyen

🔥İndirim XDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu 7.595,90TL

Yani tatlı sözlerle iyimser olmak onlara daha fazla kötülük yapmak gibi bir şey çünkü bu ciddi bir sorun.
  9. Nquyen

🔥İndirim XDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu 7.595,90TL

İsimlendirme ye aldanmayın kiloya göre sınıflara ayırmışlar Hira da obezlere hitap ediyor sadece oturma ve yaslanma yeri geniş onun dışında ana gövde kalitesi aynı.
  10. Nquyen

Razer Oyuncu koltuğu 14990₺ düşmüş

Ortalama bir sistemi olan garibanlar için bu bütçede koltuk saçma gelebilir haklılar da 👍 onun dışında sistemi oturmuş kendi ekipmanlarına sürekli yatırım yapanlar için sıradan bir fiyat zaten hedef kitlesi de oraya hitap ediyor akbil basıp 16 pro Max kullanan kitle için değil maalesef. Kalite...
  11. Nquyen

Tüketici hakem heyeti kararına uygulanmıyor napabilirim

Alıcı satıcıya, satıcı da ürünleri temin ettiği yerle muhatap olur ki THH kararına mecbur uymak zorunda daha sonra da kendisi ürünü aldığı yere aynı işlemleri yapabilir.
  12. Nquyen

Çözüldü✓ Xdrive Toryum Mu Xdrive 15Li plusmı

Memnunum dostum sıkıntı yaşamadım
  13. Nquyen

❌İndirim Bitti! Samsung Eğitim Mağazasında Odyssey OLED G81SF 32” 4K 240hz 0.03ms Monitör 33.749tl

Bunu alasim vardı bahane buluyordum almamak için bak yine karşıma çıktı 😁
Geri