NuclearMoonStar isimli üyenin son içerikleri

1. N

çözüldü black myth wukong crack çıkar mı?

Paylaşımlı hesabında bir farkı yok crackten zaten güvenlik dışında :D her neyse bende öyle yaparım heralde kaça aldın nereden aldın? Benim hep kullandığım bir site vardı girip bakayım.
  2. N

çözüldü black myth wukong crack çıkar mı?

Bak profilinde ki adam tarafından zihniyeti ele geçirilmiş kendi doğrularını hayatın gerçeği sanan muhtemelen yaşı küçük ya da az gelişmiş kardeşim benim sen adamın sorusuna cevap ver ya da sus forum nedir ne değildir öğren indirim bekle falan filan yok oynama crack sıkıntı hadi ya ciddimisin...
  3. N

Replika Ayakkabı site önerisi

Dostum o korsan vs için geçerli farkında olmadan bir çok şeyi korsan kullanıyor izliyor bile olabilirsin şimdi adam oyuna param yok derse oynama dersin ama ayakkabıya param yok deyip ekonomik olarak kendini gizlemek istiyor ya da aynı yerde üretilen ürünü 3 katı para vermek istemiyor diye laf...
  4. N

Lobbeco isimli site güvenilir mi ?

Kredi kartından ödeme yaptıysanız harcama itirazında bulunun.
  5. N

Arctic freezer mi ID SE 224 xt mi ?

Attığın dosya virüs dolu bu arada kimse indirip bakmaya kalkmasın başımıza ne işler aldık acaba.
  6. N

Bilgisayar kasalarında type-c ne işe yarar?

Yani benim anakartta Type-c var yakında tüm markalar ortak sokete geçecek falan diyorlar tamam iyi hoşta yani fiyat farkı olacaksa bence değmez ddr4 gibi bizim ülkede type c'yi bir artı olarak görmek nereden baksan 5-6 sene sürecektir ki bunu dünyada umursayanda yoktur.
  7. N

Çözüldü✓ Gskill 3 Yıl Garantili 2X8 GB Dual Kit 3200 Mhz Ramlerim Satılıktır

Ulan bir sıkıntı mı var beynimde 2. el görmüyor :D Konuların altında yok konu dışı var seçeneklerde konu aç seçeneğinde gözükmüyor neyse zaten satmaktan vazgeçtim 900TL'ye hemen satıldı caydım 300 TL vermek koymuyorda 2-3 gün ram bekleyeceğim kim uğraşacak. Zaten 2133'de çalışıyormuş çok kral...
  8. N

i5-13400F Hava Soğutucu Tavsiyesi

Arkadaşlar işlemcimi belirttim başlıkta ancak ben almışken buz gibi yapsın istiyorum yoksa ID-COOLİNG 214 dahi yeterli olacaktır bunu biliyorum resmi sitesine girdim teknik bilgi sıfır markada sinir oldum resmen şimdi 1250 TL'ye ID-COOLİNG 224 XTS modeli var 1279 TL sonra Arctic Duo 34 var bir...
  9. N

Bir türlü bulamadım o kısmı bir sefere mahsus arkadaşlar taşırsa sevinirim gerçekten bir sorun mu var bende anlamdım ama bulamadım 2. el kısmını
  10. N

CL16 2x8 4400 mhz mi? CL18 2X16 4000 Mhz mi?

Ne yaptın kral bende seninle aynı kafada hareket ediyorum değdi mi?
  11. N

Gskill 3 Yıl Garantili 2X8 GB Dual Kit 3200 Mhz Ramlerim Satılıktır fiyatı aşırı makul tutuyorum durumuna göre kutu fatura mevcut sistemi üstadın 4070'li sistem videosunda mağazadan aldım mağazada kargaşada anakart yükseltmeme rağmen uyarmadılar bende dikkat etmedim 3200 Mhz ramler almış...
  12. N

Alan Wake 2 Satılık Kod

Hissetmezmiyim üstadın çektiği bir MHZ karşılaştırma videolarında 3-5 fps fark ediyordu şu an sistemde tahminim 10 fps fark eder gibi geliyor bana ve satarken 3200'ü aşırı düşük bulanlar olacaktır çünkü neredeyse DRR5 parasına aldım bu sistemi 3 ay sistem beklememe rağmen mağazada 2 BİN TL fark...
  13. N

Yardım GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV RAM İyi Midir?

Bunu neye dayanarak kronik sorunlu gibi bir tanım koydun? bir kaç yorum gördün diye mi? Adamın Corsair ramlerinde'de aynı durum olmuş o haldeh adi Corsair Vengeance kronik sorunlu diyelim :D Ben Yıllardır Gskill kullanıyorum şu an 3200 Mhz satıyorum hatta yerine 3600 ya da 4000 Mhz alacağım ve...
  14. N

Alan Wake 2 Satılık Kod

Alan Wake 2 Satılık 4070 Sistemimin yanında verildi. Arkadaşlar 3200 MHZ ram sattılar kargaşada almış bulundum ramleri satıp 3600 4000 MHZ civarına çekmeyi planlıyorum bu sebeple bu oyunu satarak arada ki zararı kapatmak amacım 1. Oyun beni çok sarmadı tarzım değil o sebeple satıyorum.
  15. N

Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

Her firmanın sistemi farklı temelde aynı olsalar da bu sebeple hangi firma ile çalışıyorsanız o firmayla görüşün bireysel emekliliğin 2 sistemi var bir tanesi faizle ki bu haramdır diğeri devlet destekli %25 oranında bir destek firmanız faizli olanı seçtiyse cevabı biliyorsunuz.
Geri