Nyploid isimli üyenin son içerikleri

1. N

Yardım Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

Öncelikle hayırlı olsun hocam, OLED bence ayrı bir seviye zaten ama o kadar çıkamam bütçede maalesef
  2. N

Zaten bunun için konuyu açtım. g65b almazsam diğerlerine değer mi bu fiyatlar monitörler nasıl bilgi almak için.
  3. N

Evet önceki konuda da onu beğenmiştim ama gerek yabancı gerek Türk kullanıcılar ölü piksel ve scanline probleminden çok şikayetçi, her 10 yorumun 6'sı ya ölü piksel ya da scanline ile ilgili ekstradan çoğu kişi 2-3 tane ölü piksel olmasına rağmen samsung'un 4'ten az ölü pikseli olan monitörlerde...
  4. N

[H3...
  5. N

Samsung Öğrenci indiriminde sizce hangisini almak mantıklı?

var hocam en ucuzu [H3 id='URLhttpswww.samsung.comtrmultistoretr_egitimpd.LS27DG612SUXUF27+Odyssey+OLED+G6+G61SDURL']27" Odyssey OLED G6 G61SD 9.270tl bir indirimi var 21.629,00 TL'ye geliyor.[/H3]
  6. N

teşekkür ederim hocam çok ısındım monitöre cidden
  7. N

peki bu smart özelliği nasıl hocam akıcılığı vb kullanıyor musun ?
  8. N

artık şansıma hangisi gelirse alacam :D
  9. N

Teşekkür ederim hocam incelemelerine bakıp senin attığın ya da bu g65 modelinden birini alacağım 1762026044 yararlanabiliyorsun diye biliyorum hocam 1762026166 anladım hocam peki bu konuda da konuşuldu 2 farklı model numarası var g65b'de bununla alakalı bi bilgin var mı ?
  10. N

en son vardı hocam 1762022462 tamamında değil ama çoğunda telefon monitör televizyon klima vb.
  11. N

Yok laf attığın için demedim bende sadece monitör fiyatına göre güzel ama dediğim gibi varsa eğer farklı önerebileceğin önerebilirsin diye yazdım.
  12. N

Hardcore cs oynamıyoruz zaten Arkadaşlarla haftada 3-4 gün 3-4 el atıp çıkıyoruz ayrıca şu anki monitörüm çok daha kötü olduğundan bence tatmin edecektir diye düşünüyorum. Tabi çok fazla monitörlerin panelleriyle alakalı bir bilgim yok, ancak Ufo testine baktığımda bu monitörün VA panele göre...
  13. N

peki hocam sendeki hangi modeli 52 olan mı 50 olan mı ?
  14. N

Başka forumdada ikisine 2022 model demiş samsung'un desteği epey'de 50 olan 2025 gözüküyor ama samsung neden yeni modele 50 eski modele 52 desin ki ? ama kağıt üstünde hiç bir farkları yok. 1762016172 hocam emin misiniz samsungun sitesinde L272BG650EUXUF olan modelinde ölü piksel olduğunu...
  15. N

Şimdiden hayırlı olsun dostum güzel günlerde kullanırsın İnşallah. İncelediğinde bilgi verebilir misin panel kalitesinin vb. nasıl olduğu hakkında? 1761911773 Bende öyle düşündüm dostum teşekkür ediyorum.
Geri