Samsung Öğrenci indiriminde sizce hangisini almak mantıklı?

Son düzenleme:
G65B de sıkıntı var diyorlardı o yüzden biraz da arada kaldım. Bir de şimdi tekrar baktım, sitede 2 tane g6 g65b var ama ikisi farklı ve 100 tl fark var aralarında ne Fark olduğunu anlayamadım.
tek sıkıntısı scanline onuda kafaya takacak kadar büyütmeyin fark bile etmiyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın G65 alıyorum inşallah
İçerisinde tizen işletim sistemi olması benim için daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.
Aoc Q27G4ZR ile G65 arasında kalmıştım G65 daha baskın geldi :)
Curved olduğundan dolayı biraz şüphem var ama bakalım beğenmezsen abime veririm.
bir sorun olacağını sanmıyorum hocam curved olması da ilk başlarda değişik geliyor ama hızlı alışırsınız hayırlı olsun

2025 yksye girdim lise mezunuyum açıktan üniversiteye kaydoldum 2 yıllık bi bölüme bende e-devlet üzerinden öğrenci belgesi alıp samsung öğrenci indirimlerinden yararlanabiliyo muyum?

bütçe önemli değil veya fiyatı bu ürüne,kalitesine göre uygun diyebilir miyiz dell alienware aw2525hm modeli için? ve fps oyunları için tercih edilebilir mi?
Alienware çok kalitelidir. Lenovoyla arasındaki farka ben 4.5k vermezdim. Şahsi bir mesele.

2025 yksye girdim lise mezunuyum açıktan üniversiteye kaydoldum 2 yıllık bi bölüme bende e-devlet üzerinden öğrenci belgesi alıp samsung öğrenci indirimlerinden yararlanabiliyo muyum?
Çevrende birisi varsa onun belgesiyle bile alabilirsin

Alienware çok kalitelidir. Lenovoyla arasındaki farka ben 4.5k vermezdim. Şahsi bir mesele.

Çevrende birisi varsa onun belgesiyle bile alabilirsin
bende cs2 için monitör alıcam da peki lenovo 25 10 modeliye dell alienware aw2525hm modeli arasında ne gibi farklar vardır yani?

Hibrit kullanın amacın varsa g65b güzel. Ben fps kasıcam diyorsan 24 inç yüksek hz olarak

Bütçe önemli değil dersen

Teşekkür ederim hocam incelemelerine bakıp senin attığın ya da bu g65 modelinden birini alacağım

yararlanabiliyorsun diye biliyorum hocam

tek sıkıntısı scanline onuda kafaya takacak kadar büyütmeyin fark bile etmiyorsunuz

bir sorun olacağını sanmıyorum hocam curved olması da ilk başlarda değişik geliyor ama hızlı alışırsınız hayırlı olsun
anladım hocam peki bu konuda da konuşuldu 2 farklı model numarası var g65b'de bununla alakalı bi bilgin var mı ?

Teşekkür ederim hocam incelemelerine bakıp senin attığın ya da bu g65 modelinden birini alacağım

yararlanabiliyorsun diye biliyorum hocam

anladım hocam peki bu konuda da konuşuldu 2 farklı model numarası var g65b'de bununla alakalı bi bilgin var mı ?
hiç bir farkı yoktu sanırsam ikisi arasında ben ona hiç dikkat etmemiştim xd

bende cs2 için monitör alıcam da peki lenovo 25 10 modeliye dell alienware aw2525hm modeli arasında ne gibi farklar vardır yani?
Aw nin parlaklık biraz yüksek, 1 ms gtg var. Parlaklık belki anlaşılır ama aradaki farklar senin benim anlayabileceğimiz farklar olduğunu zannetmiyorum. Yani aradaki fiyat farkına değecek kadar bir fark yok. Lenovo alınır

G65B yi aktif kullanıyorum 1 seneden fazla oldu. Yeri geldi rekabetçi, yeri geldi hikayeli oyun oynadım ama beni hiç üzdüğünü hatırlamıyorum. çevremde benden sonra 2 kişi daha aldı, onlarda gayet memnunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri