Nzxya isimli üyenin son içerikleri

1. N

Hazır PC öneri 20 - 30 k lık

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx4060-o8g-prime-a620m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html arkadaşım attı bana alayım mı diye soruyor bende iyi dedim toplama yapamam dedi hazır alcam dedi fiyatına göre iyi mi fiyatı arkadaşlar önerisi olan var mı 4060-4070 li bir sistem olcak 20k-30k arası
  2. N

fps yüksek ama akıcılık yok

Reflex var evet denicem
  3. N

%1FPS i arttıramaz mıyız peki ? sistemi güncellemek şart mı ? 1704214777 %1FPS i arttıramaz mıyız peki ? sistemi güncellemek şart mı ?
  4. N

pc özellikleri • İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 • Anakart: Colorful BattleAX B450M-HD • Ekran Kartı: Galax GeForce GTX1650 Super EX • RAM: Neo Forza 16GB (2x8GB) 3200MHz • SSD: Sandisk SSD Plus 480GB ve 1 tb M2 SSD Monitörüm 144 hz 1 ms oyunlarda yüksek fps alıyorum cyberpunk...
  5. N

RDR2 fsr 3 modu geldi

Bu rdr modu şuankık sadece rtx 20 üstü gpularda oluyo ben çok denedim bende 1650 var olmadı oyun başlamıyor hiçbir şekilde
  6. N

FSR 3 MODU FRAME GENERATİON

Bu yeni çıkan modcuların yaptığı FSR 2 Yi veya Dlss i FSR 3 FG ye çeviren modu görmüştük aslında nvdia da 1000 serisi ve amd de rx serisinde fg olmucaktı fsr 3 çıkacağı zaman ama şuan bu mod sayesinde bu fg yi fsr 3 ü destekleyen alt gpu larda kullanabiliyoruz bu gpu ya bi zarar verebilir mi sizce ?
  7. N

FSR 3 Frame generation

yapacak bir şey yok ya en çok fps arttıran frame generation fakat fsr 3 en az 10-20 fps artırır herhalde
  8. N

FSR 3 Frame generation

Arkadaşlar FSR 3 çıktı ve yakında çoğu oyuna gelicek ve benim en çok gelmesini beklediğim oyun cyberpunk 2077.Bunu boşverirsek benim merak ettiğim fsr 3 deki frame generation teknolojisi fsr 3 ü destekleyen tüm gpu lara mı gelicek yoksa üst level gpu lara mı gelicek nvdia 1650 kullanıyorum bu arada.
  9. N

Texas Chain Saw Massacre Game kasma sorunu

https://streamable.com/z8w409 video bu oyun Texas Chain Saw Massacre Önerilen Sistem Gereksinimi CPU: Intel Core i7 10th gen or AMD Ryzen 5 5600X RAM: 16GB GPU/Video Card: Nvidia Geforce RTX 3070 or AMD Radeon RX 6700 XT Storage: 30GB Operating System: Windows 10 Benim Pc min özellikleri GTX...
  10. N

Bilgisayarım açılmıyor yardım

Peki hocam anakartda bir arıza felan var mıdır yoksa sadece ölü bios mu vardır bilgisayarda hiçbir ekran gelmiyor. Ekran kartını çıkardım ramleri çıkarttım sonra anakartın güç kablosunu tak çıkar yaptım ramleri tekrar taktım halen calismadi.
  11. N

Garantinin süresi bitti sanırım. Gönderirsem teknik servise vericem.Sizce ne tür yerlere vereyim.
  12. N

colorful battle-ax b450m-hd anakart pilini tak çıkar yapıp sıfırlama işlemlerini denedim.Ramlerin birini çıkartıp çalıştırmayı denedim.Halen bir şey değişmedi
  13. N

https://streamable.com/ol160h sorun bu video olarak
  14. N

Merhaba ben bios update yaparken yanlisikla bilgisayarı kapattım yardım ederseniz teşekkür ederim sorun nerde olabilir söylerseniz sevinirim .
  15. N

Çözüldü✓ Oyun da garip bir fps dropa benzer donmalar

Bilgisayara virüs taraması yaptım ve düzeldi bu sorun virüs taramasından sonra baya bir cpu da azalma oldu sanırım oyunda cpu usage yiyordum virüs taraması yapınca çözüldü
Geri