Arkadaşlar daha yeni RAZER KRAKEN V3 HYPERSENSE aldım ama bir türlü firmware güncellemesini yapamıyorum. Ekteki gibi uygulama bir türlü görmüyor. Yardım edebilecek olan varsa çok memnun olurum.
Merhaba herkese ben aslında Asrock B650E Steel Legend anakartını almak istiyordum ama artık türkiyede bulmak çok zor. Onun yerine bir anakart önerebilir misiniz ?
SİSTEM:
Kasa: Game Master F-7 Akvaryum 7 ARGB
Güç Kaynağı: MSI PSU MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD ACTIVE PFC FULL MODULAR Güç...
Hocam teşekkür ederim. Hem chat-gpt hem de kendi araştırmalarım sonucunda MSI G274QPX modelinde karar kıldım. 10 bit değil de 8 bit + FRC sanırım benim için yeterli. Ayrıca SS IPS yerine RAPID IPS de gayet iyi. DCI-P3 Kapsamı ve sRGB Kapsamı konusunda bu model gigabyte modeline göre daha çok...
Çok güzel bir öneriydi teşekkür ederim. Bi an bunu almayı düşündüm sonuçta ss ıps yerine fast ıps de bana yeterliydi, keza 180hz de gayet iyi. Fakat 8 bit renk derinliğinde beni kaybetti ne yazık ki.
Arkadaşlar ben bir süredir GIGABYTE M27Q X model monitörü almak istiyorum. Şu anda fiyatı 13k. Ama benzer özelliklere sahip farklı bir monitör de olabilir. Bu konuda yardımınız lazım. ( Lütfen önerilerinizde fiyatı arttırmayın )
Monitörü incelemek isteyenler için...
Arkadaşlar aralık sonunda Almanyaya seyahat edeceğim 2 kişi gideceğiz. Pc parçası almak istiyorum orada yılbaşı indirimi noel indirimi falan daha ucuz olur diye düşünüyorum.
Sorularım şu:
Getirmek için parçalarda fiyat sınırım var mı 1 kişi en fazla kaç tl lik veya euro luk parça getirtebilir ...
Arkadaşlar bende gökyüzü buglu ve nedenini bulamadım. Ekstra olarak sadece U-Crew ekibinin türkçe yaması kurulu düşük ya da yüksek ayarları denedim sonuç aynı.
Bug Video :
Merhaba hocam ilanı şimdi gördüm acaba siyah-gri rengi var mı elinde ya da getirtebilir misin ?
Şu: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQPYWTW4/ref=twister_B0CSDY9MJ4?_encoding=UTF8&th=1