O-DESTAN-O isimli üyenin son içerikleri

1. O

İnceleme Razer Kraken V3 HyperSense

Merhaba geç oldu biliyorum ama bir sorum var. firmware güncellemesini nasıl yaptın acaba ? bende hata verip duruyor bir türlü kulaklığı görmüyor
  2. O

Yardım RAZER KRAKEN V3 HYPERSENSE FİRMWARE güncellemesi

Arkadaşlar daha yeni RAZER KRAKEN V3 HYPERSENSE aldım ama bir türlü firmware güncellemesini yapamıyorum. Ekteki gibi uygulama bir türlü görmüyor. Yardım edebilecek olan varsa çok memnun olurum.
  3. O

Rampage Agita 7.1 için pad önerisi lazım

Arkadaşlar rampage agita 7.1 kulaklık için orjinaline benzer pad linki atar mısın ?
  4. O

Asrock B650E Steel Legend yerine anakart önerin lütfen

2. el olarak anakartı buldum. Cevabınız için teşekkür ederim.
  5. O

Asrock B650E Steel Legend yerine anakart önerin lütfen

Merhaba herkese ben aslında Asrock B650E Steel Legend anakartını almak istiyordum ama artık türkiyede bulmak çok zor. Onun yerine bir anakart önerebilir misiniz ? SİSTEM: Kasa: Game Master F-7 Akvaryum 7 ARGB Güç Kaynağı: MSI PSU MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD ACTIVE PFC FULL MODULAR Güç...
  6. O

Çözüldü✓ Monitör tavsiyesi lazım

Hocam teşekkür ederim. Hem chat-gpt hem de kendi araştırmalarım sonucunda MSI G274QPX modelinde karar kıldım. 10 bit değil de 8 bit + FRC sanırım benim için yeterli. Ayrıca SS IPS yerine RAPID IPS de gayet iyi. DCI-P3 Kapsamı ve sRGB Kapsamı konusunda bu model gigabyte modeline göre daha çok...
  7. O

Çok güzel bir öneriydi teşekkür ederim. Bi an bunu almayı düşündüm sonuçta ss ıps yerine fast ıps de bana yeterliydi, keza 180hz de gayet iyi. Fakat 8 bit renk derinliğinde beni kaybetti ne yazık ki.
  8. O

Arkadaşlar ben bir süredir GIGABYTE M27Q X model monitörü almak istiyorum. Şu anda fiyatı 13k. Ama benzer özelliklere sahip farklı bir monitör de olabilir. Bu konuda yardımınız lazım. ( Lütfen önerilerinizde fiyatı arttırmayın ) Monitörü incelemek isteyenler için...
  9. O

Yardım Almanya'dan pc parçası getirmek hakkında bilgi lazım

Ne kadar bi vergiden bahsediyoruz hocam mesela 250 euro luk bir ürüne kaç euro ya da tl alırlar ?
  10. O

Yardım Almanya'dan pc parçası getirmek hakkında bilgi lazım

Arkadaşlar aralık sonunda Almanyaya seyahat edeceğim 2 kişi gideceğiz. Pc parçası almak istiyorum orada yılbaşı indirimi noel indirimi falan daha ucuz olur diye düşünüyorum. Sorularım şu: Getirmek için parçalarda fiyat sınırım var mı 1 kişi en fazla kaç tl lik veya euro luk parça getirtebilir ...
  11. O

Wolfenstein 2 gökyüzü bugı

Türkçe yamadan dolayıymış kaldırınca düzeldi.
  12. O

Wolfenstein 2 gökyüzü bugı

Arkadaşlar bende gökyüzü buglu ve nedenini bulamadım. Ekstra olarak sadece U-Crew ekibinin türkçe yaması kurulu düşük ya da yüksek ayarları denedim sonuç aynı. Bug Video :
  13. O

Wolfenstein II: The New Colossus gökyüzü ve etraf buglı

Krallar bende de aynı sorun var şuan. Siz çözebildiniz mi ?
  14. O

Çözüldü✓ Mekanik klavye önerisi Bütçe en fazla 2.000tl

Hocam 820pro modelinin siyah-gri modelinden bir adet bana sakla lütfen acelem yok zaten beklerim. Fiyat arttırma yeter :D (gift switch tabii ki)
  15. O

Çözüldü✓ Mekanik klavye önerisi Bütçe en fazla 2.000tl

Merhaba hocam ilanı şimdi gördüm acaba siyah-gri rengi var mı elinde ya da getirtebilir misin ? Şu: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQPYWTW4/ref=twister_B0CSDY9MJ4?_encoding=UTF8&th=1
Geri