Kendimden kastediyorum hocam artık eskisi gibi fps oyunu oynamadığım için o tarz oyun odaklı mouselara gerek var mı bilmiyorum, normalde bende marka bağımlısı değildim ki hala da değilim, ama farklı ekipmanları farklı markalar ala ala çingen kasa doblo gibi duruyor setup. Klavyemi asus rog strix...
Doğrudur hocam da bahsettiğin mouselar benlik değil, o zaman indirim günlerini bekleyeyim mouse ve kulaklığı aynı anda alırım. kulaklık olarak da asusun rog pelta modelini düşünüyorum
1760263728
Anladım hocam da mouse çok mu kötü çünkü çoğu kişi bir çok özelliğini övüyor
Ben bilgisayarımı aldığımda 4 ram slotu olduğunu sanıyordum, 2 ram daha alır 32 gb yaparım diye hayal kuruyordum taa ki bilgisayarın kasasını açana kadar 😂 o zamanlar bilgisayardan anlamıyorduk parçaların özelliğine falan bakmadan almıştık arkadaşla
1760263557
10 dakika önce sipariş geçtim...
Neden hocam
1760262342
15-16 yaşlarında fps oyunu bağımlısı bir çocuk olsaydım dediğiniz mouselardan alırdım ama artık ilgimi çekmediği için bu tarz mouselara veya markalara yöneliyorum teşekkür ederim yorumunuz için
Hem bilindik hem de aktif kullandığım ramler diye tercih ettim bu rami normalde kitler daha ucuz olur ama bu markanın kiti 1-1.5k daha fazla
1760262110
Evet hocam 16 artık yetmemeye başladı, günümüzde çıkan sistemlere bile nasıl 16 ram takıyorlar anlamıyorum, 512 gb m2 ssd çılgınlığı nasıl...