Merhaba TV Kanallarının Neredeyse Hepsi 25-30 Hz de Yayın Yapar Çok Nadir Bazı Reklamlar 60 Hz Olarak Ayarlanır 120 Hz Tamamen Oyun Amaçlı Bir Ayardır Veya...
Yaşınızı Bilmiyorum Ancak Tanımadığın Birine Direkt Seni Seviyorum Demek Doğru Olmaz İnsanlar Dışardan Göründüğünden Çok Daha Fazladır Önce Normal Bir...
Merhaba Bütçeniz Yoksa Apple dan Uzak Durmanızı Öneririm Ancak İlla Alıcam Diyorsanız Öneri Yapabilmek İçin Bütçeden Kastınızın Ne Kadar Olduğunu Bilmem lazım
Merhaba 450W Kullanmanız Gerek Tahminimce Bronz Sertifikalıdır 280W ı 280W Olarak Almıyorsanız Güç Düşüşü Yaşarsınız Bu Duruma Kasa Ve Ekipman Işıklarınında...
Burs Paranın Tam Rakamını Bilmiyorum Ama Bu Dediğin Oyunlar İçin 3060 yada 4050 Gerekli Burs Parası İçin Fazla Olabilirler Ek Olarak 2. El Alıcaksan Ve Bu...
Oyunlara Çok Takılmıyorsan 2050 Li Laptoplar Günümüzde Yeterince Ucuza Satılıyor Ama İyi Bi Araştırma İle 3050 leri de Burs Parasına Uygun Rakamlara...
Merhaba Uyku İlaçları Temel Olarak Sakinleştiriciden Oluşur Doğal Olmayan Şeyler Olduğu İçin Kesinlikle Uyuma Problemi Olmayanlar İçin Kullanılmasını...
Merhaba CPU Da Bulunan Dahili Ekran Kartını Kullanırken Harici Ekran Kartını Tasarruf Moduna Almış Olabilir Dahili Ekran Kartını Devre Dışı Bırakıp Deneyiniz
Merhaba Space Tuşunun Git Gel Yapmasını Sağlayan İçinde Bir Metal Parça Bulunur O Çıkmış Olabilir Tuşu Söküp Kontrol ediniz Eğer Çıkmışsa Veya O Parça Varsa...
Param Güvende Sistemi İki Taraf İçinde Sorunlu Bir Sistem Tavsiyem Direkt Kullanmaman Çünkü Sen Parayı Güvene Alıyorsun Ancak Adam Sana Ürünü Yolluyor Ürün...
Şahsi Olarak Bir Görüşte Bulunacağım Üstteki Ram Fazla Parlak Yapıyor Bende O Tür Bi Ram Var Kasa Görüntüsünü Bozmaması Açısından Alttaki Gibi Yarım RGB Li...
Yorumumda da Belirttiğim Gibi Evet Farklar Var Ancak Bu Durumlar Önemsenmeyecek Kadar Küçük Farklar Yaratır Pile En Büyük Zararı Veren Şey Sık Şarj Etmektir...