Evet deliksiz görsel anlamda tasarımı devam ettirdiği için o daha çok hoşuma gitti açıkçası ama sanki bu tarz bir mouse da deliksiz olması da normal dışı...
Hem 1800 adet sinirli uretim oldugu icin hem de cok guzel durdugu icin ve encoderi toz gecirmez odugu icin ben de mini modelin deliksizini siparis verdim...
WLmouse Beast X Tempered Limited Edition almak istiyorum ama yanları delikli olan modelini mi almamı önerirsiniz yoksa deliksiz olanı mı tercih etmeliyim...
valla ben fabrikasına gidip denedim baya kilolu bir arkadaş vardı en kötü 150kg vardır bildiğin tak tuk oturdu gösterdi sağlam diye kanıtlamaya çalıştı öyle...
Tamamdır hocam öğrenmek istediğim buydu. Son olarak peki yatma durumu nasıl sizce. Geriye doğru yatıp film dizi izlesem bir üst mesajdaki arkadaş gibi...
ben normal oyuncu koltuklarında asla rahat edemiyorum çok fazla terletiyor ve çatlama yapıyor bakımı dert. özellikle evinizde kedi varsa delik deşik...
tarsus modelini mağazasında denedim rahattı evet markus ile aynı konforda bana göre. lakin filesi biraz markusa göre sıkı gelmedi. sırtı fileli modeller...