Arkda arkadasla modlu yerel sunucua açarken crash hatasi veriyor aquaica guncellemesindenmidir aquatica mapinde oynamiyoruz ama çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Tmm hocam tek tek toplicaktim arkadaş bozulursa muhattabim olmaz dedi biraz tedirgin etti oda yüksek paraya alacağım için ama bozulması çok zor parcalar birbirini bozmuyomus .itopyadan toplasan garantisi bitse onlar ücretsiz tamir etmiyo sonuçta Gine aynı olay tesekkurler hocam
Nerden anlıyoruz hocam bozuk parçayı bide garanti bitince bozulursa ne yapmalıyım
1752936323
Anakart bozuksa bozmazmi hocam ona bağlı olduğu için çok bilmiyorum bu konuyuda
Yüksek bı PC dizmeyi düşünüyorum ayrı ayrımi toplamaliyim ütopya gibi yerlerdenmi toplamaliyim ayrı ayrı toplarsam daha ucuz ve istediğimi alabiliyorum ama bozulursa napicam hangi parça bozuk nerden bilcem
bu PSU sinerji bilgisayarda 6400 lira ama diğer yerlerde 20.000 lira. bu fiyat farkı neden var indirim gibide gozukmuyo ve güzel bı psumu çok bilmiyorum güzelse almayı düşünüyorum
Şöyle bir şey öğrendim arkadaştan oyunlarda p sync diye bı ayar varmış o FPS yi hzye sabitliyomus onu kapatıp bizim pcnin fpsyi alabiliyomusuz
1752604217
O arkadaşa Dua eder artık buradan yardım alan arkadaşlar
Öyle çok daha iyi olur 100k verdigim pcnin 165 fpsyle oynatmasini istemem
1752602059
Doğruda Biraz daha rekabet odaklı oynadigimdan onlardanda yüksek alabilsem iyi olurdu😅
Monitör konusunda çok bir bilgim yok birkaç yerden araştırdım ve PC kaç FPS alırsa alsın monitör 165 Hz se 165 FPS gordugumuzu diyodu bu doğrumu doğruysa yüksek pclere gerek varmı her türlü aynı FPS görüyoruz