oden isimli üyenin son içerikleri

1. O

Ark yerel sunucu crash hatasi

Arkda arkadasla modlu yerel sunucua açarken crash hatasi veriyor aquaica guncellemesindenmidir aquatica mapinde oynamiyoruz ama çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  2. O

PC ayrı ayrı toplama

120k
  3. O

PC ayrı ayrı toplama

Oyun 1752942664 Tmmdir hocam teşekkürler
  4. O

PC ayrı ayrı toplama

Tmm hocam tek tek toplicaktim arkadaş bozulursa muhattabim olmaz dedi biraz tedirgin etti oda yüksek paraya alacağım için ama bozulması çok zor parcalar birbirini bozmuyomus .itopyadan toplasan garantisi bitse onlar ücretsiz tamir etmiyo sonuçta Gine aynı olay tesekkurler hocam
  5. O

PC ayrı ayrı toplama

Anladım ekran kartı bozulmassa sıkıntı yok digerleri en fazla 20 ki😅 bide C4 PSU dediğin nedir hocam
  6. O

PC ayrı ayrı toplama

Tmmdir hocam teşekkürler bu parçaları garanti bitince bozulursa tamirci fln yapiyomu yada öyle bozulabiliyomu
  7. O

PC ayrı ayrı toplama

Nerden anlıyoruz hocam bozuk parçayı bide garanti bitince bozulursa ne yapmalıyım 1752936323 Anakart bozuksa bozmazmi hocam ona bağlı olduğu için çok bilmiyorum bu konuyuda
  8. O

PC ayrı ayrı toplama

Hocam bı parca bozuk gelirse takinca calismazsa hem bozuk parçayı bilemem hemde bozuk parça diğerlerini bozabilirmi
  9. O

PC ayrı ayrı toplama

Hocam bende öyle düşünüyodumda sıkıntı çıkarsa napicam güvendiğim tamirci yok araştırarak bulabilirimde bozulsa tamirci tamir edebilirmi 1752935142 120 civarı ayrı ayrı toplamak istiyodumda sıkıntı cikarsa napicam
  10. O

PC ayrı ayrı toplama

Yüksek bı PC dizmeyi düşünüyorum ayrı ayrımi toplamaliyim ütopya gibi yerlerdenmi toplamaliyim ayrı ayrı toplarsam daha ucuz ve istediğimi alabiliyorum ama bozulursa napicam hangi parça bozuk nerden bilcem
  11. O

PSU fiyat hatası? Ve öneri psu

bu PSU sinerji bilgisayarda 6400 lira ama diğer yerlerde 20.000 lira. bu fiyat farkı neden var indirim gibide gozukmuyo ve güzel bı psumu çok bilmiyorum güzelse almayı düşünüyorum
  12. O

Çözüldü✓ Hz ve FPS mantigi ne Hz fpsyi kisitliyomu

Şöyle bir şey öğrendim arkadaştan oyunlarda p sync diye bı ayar varmış o FPS yi hzye sabitliyomus onu kapatıp bizim pcnin fpsyi alabiliyomusuz 1752604217 O arkadaşa Dua eder artık buradan yardım alan arkadaşlar
  13. O

Öyle çok daha iyi olur 100k verdigim pcnin 165 fpsyle oynatmasini istemem 1752602059 Doğruda Biraz daha rekabet odaklı oynadigimdan onlardanda yüksek alabilsem iyi olurdu😅
  14. O

Monitör konusunda çok bir bilgim yok birkaç yerden araştırdım ve PC kaç FPS alırsa alsın monitör 165 Hz se 165 FPS gordugumuzu diyodu bu doğrumu doğruysa yüksek pclere gerek varmı her türlü aynı FPS görüyoruz
  15. O

Çözüldü✓ RTX 5070 Ti vs RTX 5080

Tmmdir eyw hocam
Geri