PC ayrı ayrı toplama

Yüksek bı PC dizmeyi düşünüyorum ayrı ayrımi toplamaliyim ütopya gibi yerlerdenmi toplamaliyim ayrı ayrı toplarsam daha ucuz ve istediğimi alabiliyorum ama bozulursa napicam hangi parça bozuk nerden bilcem
Eger hazir ve gercekten guvenilir bir sistem bulursan eyw. Ama olmadi tek tek parca satin alarak toplaman daha mantikli ve daha da ucuza gelir. Parcalara ait kutulari ve faturalari elinde bulundurman siradisi bir durum oldugunda onlari garantiye gonderirken sana yardmci olur. Buyutme cok kafanda. Sen sistem topla gel burada bir konu ac bakalim derim.

durduk yere bozulmaz kolay kolay. c4 psu falan almadığın ya da ağır mining yapmadığın sürece. bozulursa tamir edilebiliyor parçadan parçaya değişir (ve yerine göre) ama bozulursa genelde yenisini 0 almak daha ucuz oluyor maalesef. ama deidğim gibi çok zor bozulması
Anladım ekran kartı bozulmassa sıkıntı yok digerleri en fazla 20 ki😅 bide C4 PSU dediğin nedir hocam

Anladım ekran kartı bozulmassa sıkıntı yok digerleri en fazla 20 ki😅 bide C4 PSU dediğin nedir hocam
bazı psular inanılmaz dandik oluyor bütün sistemi bozabiliyor yakabiliyor. forumlarda vs patladığından C4'e benzetiliyor :D

• Beğen
Reaksiyonlar: oden
Eger hazir ve gercekten guvenilir bir sistem bulursan eyw. Ama olmadi tek tek parca satin alarak toplaman daha mantikli ve daha da ucuza gelir. Parcalara ait kutulari ve faturalari elinde bulundurman siradisi bir durum oldugunda onlari garantiye gonderirken sana yardmci olur. Buyutme cok kafanda. Sen sistem topla gel burada bir konu ac bakalim derim.
Tmm hocam tek tek toplicaktim arkadaş bozulursa muhattabim olmaz dedi biraz tedirgin etti oda yüksek paraya alacağım için ama bozulması çok zor parcalar birbirini bozmuyomus .itopyadan toplasan garantisi bitse onlar ücretsiz tamir etmiyo sonuçta Gine aynı olay tesekkurler hocam

Tmm hocam tek tek toplicaktim arkadaş bozulursa muhattabim olmaz dedi biraz tedirgin etti oda yüksek paraya alacağım için ama bozulması çok zor parcalar birbirini bozmuyomus .itopyadan toplasan garantisi bitse onlar ücretsiz tamir etmiyo sonuçta Gine aynı olay tesekkurler hocam
parcalarin birbirini bozma gibi bir durum olacagini hic dusunmuyorum. Ben de tek tek topladim. Gayet guzel bir sistem kullaniyorum su anda. Tavsiye ederim.

butce nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,633
Üyeler
184,033
Son üye
ploturn
Geri