125K Pc toplama yardım plc

Verdiğim linkteki ürünle aşağıdaki özelleştirmeleri yaparsan bir şeye benziyor ama tek tek toplamaya göre pahalı tabi. Bütçeni de birazcık aşıyor. En uygun bunu yapabildim.

Akvaryum beyaz kasa ✓
Ekran kartı beyaz ✓
Ram Rgb beyaz ✓
Psu kalite beyaz ✓
İşlemci soğutucu beyaz ✓

Böyle bir bütçe varken 9800x3d işlemci ve 5080 ekran kartı altına düşmemek gerek. Hakkı bu.

Diğer bir yandan benim takıldığım nokta "bayramda topladığım 125k" cümlesi. Nasıl bir çevreniz var. Arkadaş olak mı? Tanıştırsana beni çevrenle. :D

Alıntıyı görüntüle
topladığı sistem çok kaliteli ve temiz gözüküyor bütçeniz el verirse bunu alınız

Hazır sistem bir kaçı dışında hala mantıksız kalabiliyor çünkü herifler kar etmek amaçlı ram , psu gibi parçaları dandik seçiyorlar mantıklı olanlar alınır tabii ki.
Zaten hazır sistemin avantajı parçalar toplu alındığı için oluyor ama zevk olsun çok kaliteli parçalar olsun denirse evet bende bundan önce topalama sistemler den yanaydım ama espirisi kalmadı artık

arkadaş toplamış mesela biraz daha pahalı olmuş ama tek bi site ve bayramda 125 k topladığınıza göre ya çok zenginsiniz ya gurbetten akrabalarınız var.
Almanyadan ve amerikadan amcamlar geldi kuzenlerimde geldi hepsi 1000 dolar ve 1000 euro verdi öyle biraz

Geri