125K Pc toplama yardım plc

Reaksiyon skoru
12
Bütçe
120000
Öncelikle merhaba bayramda topladığım 125k para ile pc almaya karar verdim yardımcı olursanız sevinirim
daha çok oyun oynıcam bilgisayarda hikayeli oyunlar en yükek ayarları yüksek fps de oynamamı sağlayacak pc lazım 4K da rahat ısınmadan pc oynayabilceğim kasa
ve valorantı rahatlıkla oynayabilceğimde pc lazım
RTX ekran kartı olursa iyi olur şuan amd var memnun değilim onun için 5000 serisi olursa akvaryum kasalı beyaz dizmeyi düşünüyorum ama anlamıyorum öyle işlerden
bide itopya yada gaming gen den olsun diğerlerinden istemiyorum mağzalarından direk alacam teşekkürler saygı sevgi

işlemci
anakart
ekran kartı
işlemci soğutucusu
ram
kasa
psu
ssd
mis gibi sistem oldu alta 3 tane fan daha atarım ben olsam durun onları atıyorum
kasa ek 3 alt fanı
msi seçtim ki optimizasyonu daha rahat olsun hesaplama yapmadım ama bütçenizi aşmamıştır.

Son düzenleme:
işlemci
anakart
ekran kartı
işlemci soğutucusu
ram
kasa
psu
mis gibi sistem oldu alta 3 tane fan daha atarım ben olsam durun onları atıyorum
kasa ek 3 alt fanı
msi seçtim ki optimizasyonu daha rahat olsun hesaplama yapmadım ama bütçenizi aşmamıştır.
HOCAM BU SİSTEM TEK BİR MAĞZADA YOKMU ACABA FARKLI SİTELERDE HEPSİ BEN ÖYLE UĞRAŞAMAM YA

Verdiğim linkteki ürünle aşağıdaki özelleştirmeleri yaparsan bir şeye benziyor ama tek tek toplamaya göre pahalı tabi. Bütçeni de birazcık aşıyor. En uygun bunu yapabildim.

Akvaryum beyaz kasa ✓
Ekran kartı beyaz ✓
Ram Rgb beyaz ✓
Psu kalite beyaz ✓
İşlemci soğutucu beyaz ✓

Böyle bir bütçe varken 9800x3d işlemci ve 5080 ekran kartı altına düşmemek gerek. Hakkı bu.

Diğer bir yandan benim takıldığım nokta "bayramda topladığım 125k" cümlesi. Nasıl bir çevreniz var. Arkadaş olak mı? Tanıştırsana beni çevrenle. :D

111.webp

Öyle pahalı olur kendin toplandığında hem daha kaliteli hem daha ucuza gelir
evet arkadaşın dediği gibi olur yinede bakın bi attığım linklerden gaminggen ve itopya var mı hepsinin satış yeri olarak yoksa ürünü değiştiririz mecburen bence attığım linklerden alın çok güzel olur.

Verdiğim linkteki ürünle aşağıdaki özelleştirmeleri yaparsan bir şeye benziyor ama tek tek toplamaya göre pahalı tabi. Bütçeni de birazcık aşıyor. En uygun bunu yapabildim.

Akvaryum beyaz kasa ✓
Ekran kartı beyaz ✓
Ram Rgb beyaz ✓
Psu kalite beyaz ✓
İşlemci soğutucu beyaz ✓

Böyle bir bütçe varken 9800x3d işlemci ve 5080 ekran kartı altına düşmemek gerek. Hakkı bu.

Diğer bir yandan benim takıldığım nokta "bayramda topladığım 125k" cümlesi. Nasıl bir çevreniz var. Arkadaş olak mı? Tanıştırsana beni çevrenle. :D

Alıntıyı görüntüle
arkadaş toplamış mesela biraz daha pahalı olmuş ama tek bi site ve bayramda 125 k topladığınıza göre ya çok zenginsiniz ya gurbetten akrabalarınız var.

Dostum tek tek pahalı çıkıyor artık parça fiyatları dolar bazlı epey yükseldi
Hazır sistem bir kaçı dışında hala mantıksız kalabiliyor çünkü herifler kar etmek amaçlı ram , psu gibi parçaları dandik seçiyorlar mantıklı olanlar alınır tabii ki.

Geri