itopya'dan kampanya işbirliği yoksa alınmaz. öpecek adam geziyorlar. güvendiğin bilgisayarcı varsa ona sorabilirsin tek tek toplama daha mantıklı oluyor geneldeYüksek bı PC dizmeyi düşünüyorum ayrı ayrımi toplamaliyim ütopya gibi yerlerdenmi toplamaliyim ayrı ayrı toplarsam daha ucuz ve istediğimi alabiliyorum ama bozulursa napicam hangi parça bozuk nerden bilcem
Hocam bende öyle düşünüyodumda sıkıntı çıkarsa napicam güvendiğim tamirci yok araştırarak bulabilirimde bozulsa tamirci tamir edebilirmiitopya'dan kampanya işbirliği yoksa alınmaz. öpecek adam geziyorlar. güvendiğin bilgisayarcı varsa ona sorabilirsin tek tek toplama daha mantıklı oluyor genelde
120 civarı ayrı ayrı toplamak istiyodumda sıkıntı cikarsa napicamHazır sistemlerde bazen kampanya oluyor butcenız nedır
ne gibi bir sıkıntı hocamHocam bende öyle düşünüyodumda sıkıntı çıkarsa napicam güvendiğim tamirci yok araştırarak bulabilirimde bozulsa tamirci tamir edebilirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
120 civarı ayrı ayrı toplamak istiyodumda sıkıntı cikarsa napicam
Hocam bende öyle düşünüyodumda sıkıntı çıkarsa napicam güvendiğim tamirci yok araştırarak bulabilirimde bozulsa tamirci tamir edebilirmi
120 civarı ayrı ayrı toplamak istiyodumda sıkıntı cikarsa napicam
Hocam bı parca bozuk gelirse takinca calismazsa hem bozuk parçayı bilemem hemde bozuk parça diğerlerini bozabilirmine gibi bir sıkıntı hocam
bozuk parçayı bilebilirsibniz hocam garantili oluyor zaten bir wsorun cıkacagını sanımyırumHocam bı parca bozuk gelirse takinca calismazsa hem bozuk parçayı bilemem hemde bozuk parça diğerlerini bozabilirmi
hayır bozmaz montajda hata yapmazsanHocam bı parca bozuk gelirse takinca calismazsa hem bozuk parçayı bilemem hemde bozuk parça diğerlerini bozabilirmi
Nerden anlıyoruz hocam bozuk parçayı bide garanti bitince bozulursa ne yapmalıyımbozuk parçayı bilebilirsibniz hocam garantili oluyor zaten bir wsorun cıkacagını sanımyırum
Anakart bozuksa bozmazmi hocam ona bağlı olduğu için çok bilmiyorum bu konuyudahayır bozmaz montajda hata yapmazsan
hayır bir şey olmaz anakart bozuksa garantiye gönderirsin. DDR5 Anakarta DDR4 tam takmaya çalışıp anakartın ram slotuyla ramın slotunu kırmadığın sürece (örnek) bozulmazNerden anlıyoruz hocam bozuk parçayı bide garanti bitince bozulursa ne yapmalıyım
Anakart bozuksa bozmazmi hocam ona bağlı olduğu için çok bilmiyorum bu konuyuda
Tmmdir hocam teşekkürler bu parçaları garanti bitince bozulursa tamirci fln yapiyomu yada öyle bozulabiliyomuhayır bir şey olmaz anakart bozuksa garantiye gönderirsin. DDR5 Anakarta DDR4 tam takmaya çalışıp anakartın ram slotuyla ramın slotunu kırmadığın sürece (örnek) bozulmaz
durduk yere bozulmaz kolay kolay. c4 psu falan almadığın ya da ağır mining yapmadığın sürece. bozulursa tamir edilebiliyor parçadan parçaya değişir (ve yerine göre) ama bozulursa genelde yenisini 0 almak daha ucuz oluyor maalesef. ama deidğim gibi çok zor bozulmasıTmmdir hocam teşekkürler bu parçaları garanti bitince bozulursa tamirci fln yapiyomu yada öyle bozulabiliyomu