PC ayrı ayrı toplama

oden

80+
Reaksiyon skoru
2
Yüksek bı PC dizmeyi düşünüyorum ayrı ayrımi toplamaliyim ütopya gibi yerlerdenmi toplamaliyim ayrı ayrı toplarsam daha ucuz ve istediğimi alabiliyorum ama bozulursa napicam hangi parça bozuk nerden bilcem

Hazır sistemlerde bazen kampanya oluyor butcenız nedır

Yüksek bı PC dizmeyi düşünüyorum ayrı ayrımi toplamaliyim ütopya gibi yerlerdenmi toplamaliyim ayrı ayrı toplarsam daha ucuz ve istediğimi alabiliyorum ama bozulursa napicam hangi parça bozuk nerden bilcem
itopya'dan kampanya işbirliği yoksa alınmaz. öpecek adam geziyorlar. güvendiğin bilgisayarcı varsa ona sorabilirsin tek tek toplama daha mantıklı oluyor genelde

itopya'dan kampanya işbirliği yoksa alınmaz. öpecek adam geziyorlar. güvendiğin bilgisayarcı varsa ona sorabilirsin tek tek toplama daha mantıklı oluyor genelde
Hocam bende öyle düşünüyodumda sıkıntı çıkarsa napicam güvendiğim tamirci yok araştırarak bulabilirimde bozulsa tamirci tamir edebilirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistemlerde bazen kampanya oluyor butcenız nedır
120 civarı ayrı ayrı toplamak istiyodumda sıkıntı cikarsa napicam

Hocam bende öyle düşünüyodumda sıkıntı çıkarsa napicam güvendiğim tamirci yok araştırarak bulabilirimde bozulsa tamirci tamir edebilirmi

ne gibi bir sıkıntı hocam

Hocam bı parca bozuk gelirse takinca calismazsa hem bozuk parçayı bilemem hemde bozuk parça diğerlerini bozabilirmi
bozuk parçayı bilebilirsibniz hocam garantili oluyor zaten bir wsorun cıkacagını sanımyırum

bozuk parçayı bilebilirsibniz hocam garantili oluyor zaten bir wsorun cıkacagını sanımyırum
Nerden anlıyoruz hocam bozuk parçayı bide garanti bitince bozulursa ne yapmalıyım

hayır bozmaz montajda hata yapmazsan
Anakart bozuksa bozmazmi hocam ona bağlı olduğu için çok bilmiyorum bu konuyuda

Nerden anlıyoruz hocam bozuk parçayı bide garanti bitince bozulursa ne yapmalıyım

Anakart bozuksa bozmazmi hocam ona bağlı olduğu için çok bilmiyorum bu konuyuda
hayır bir şey olmaz anakart bozuksa garantiye gönderirsin. DDR5 Anakarta DDR4 tam takmaya çalışıp anakartın ram slotuyla ramın slotunu kırmadığın sürece (örnek) bozulmaz

hayır bir şey olmaz anakart bozuksa garantiye gönderirsin. DDR5 Anakarta DDR4 tam takmaya çalışıp anakartın ram slotuyla ramın slotunu kırmadığın sürece (örnek) bozulmaz
Tmmdir hocam teşekkürler bu parçaları garanti bitince bozulursa tamirci fln yapiyomu yada öyle bozulabiliyomu

Tmmdir hocam teşekkürler bu parçaları garanti bitince bozulursa tamirci fln yapiyomu yada öyle bozulabiliyomu
durduk yere bozulmaz kolay kolay. c4 psu falan almadığın ya da ağır mining yapmadığın sürece. bozulursa tamir edilebiliyor parçadan parçaya değişir (ve yerine göre) ama bozulursa genelde yenisini 0 almak daha ucuz oluyor maalesef. ama deidğim gibi çok zor bozulması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri