https://www.gaming.gen.tr/urun/292846/maxima-6800-amd-ryzen-5-5600-msi-radeon-rx-6800-gaming-z-trio-16g-v1-16gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/
kardeşim hiç arama bunu al geç ssd yükselt sadece yükseltebilirsen
2 gün önce elime gelen hazır sistemde çok fazla sorun yaşadım maddeler halinde şöyle
1-Windows 11 bu işlemci desteklemiyor diye hata verdi format atarken internette araştırıp sorunu çözdüm ✅
2-Asus b450m-k ıı anakarta Bios güncellemesi yaparken güncelleme bitince yeniden başlatırken siyah ekran...
Arkadaşlar merhaba yeni hazır sistem aldım dün bütün güncellemeler yapıp Pc kapattım sabah açtığımda ekran kartının sürücü silinmiş sebebi ne olabilir birde anakarta Pc kapalı olsa bile turuncu renkten ışık yanıp sönüyor hiç kapanmıyor
Ekran kartı Asus rx6650 xt
Anakart b450-k-ıı
bro tam olarak şöyle asus anakar yazdığım gibi kendi sitesinden en güncel olanı usb indirip bıos ekranına gidip güncellemiyi yapıyorum güncelleme bitiyo yeniden başlatılsın mi diye soruyo evet dedikten sonra siyah ekran geliyo dün 15-20 dk bekledim düzelir diye yok düzelmedi kaldı öyle kendim...
Merhaba arkadaşlar aldığım hazır sistem için Bios güncelleme yaptım güncelleme bitince otomatik kendi yeniden başlatıyor ve siyah ekran oluyo reset atıyorum sonra normale dönüyor sistemi daha dün geldi
Asus prıme-b450m-k ıı anakart
yok paşa paşa kullanmadım satıldı ürün inşallah umut ediyorum sende yaşamazsın bu durumu seninde gölünce olsun her şey kardeşim benim çok saol
1687354598
ModArt-RED aldık 350 tl kar ile satık gerek kalmad iadeye çözdük sorunu