Güzel proje eline sağlık (y) Açık kaynaklı mı yaptın bilmiyorum ama issues ekleyebileceğimiz bir alan olursa geliştirmen açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.
Arkadaşlar selam. İlk defa açık öğretime yazıldım. 08 Kasım da sınavım var. Motosikletimle gitmem gerekiyor. Kaskımı sınav salonuna alırlar mı? Bilgisi olan var mı? Kask üzerindeki kamerayı ve interkom cihazını çıkarabilirim.
Kalem silgi veriyorlar mı ösym sınavlarındaki gibi?
Ben eskiden ATX formatında kartları seçerdim hep. Ses kartı takayım wifi kartı takayım... şimdi güncel bir mini itx kart bile içinde bir ton özellikle geliyo mAtx de o şekilde
Kablosuz bir setup kurmak için Mouse / Klavye ikilisine ihtiyacım var.
Temuda satılan Ajazz gibi fiyat performansı yüksek markalar olabilir. Klavyede mini , tkl veya full size olabilir.
Arkadaşlar selam. 1050ti kullanan emektar bir laptopum var. i7-7700hq işlemcisi var. Çok bişi istemiyorum. Arada tadımlık lol oynuyorum. O bana yetiyor. 34inç wide monitörüm olduğu için artık bilgisayar zorlanmaya başladı.
Test için öncelikle crackli sürümü indirip denerim diye düşündüm. Hangi...
Freewell Nd filtre setide almıştım. Gayet güzeldi mikrofon için media mod aldım. Uyumlu mikrofon bulamadım. Şimdi evde kutusunda duruyo. Bi hevesle gereksiz paralar verdik. Şimdi satılık hepsi
Temiz kullanılmış set. Kask kamerası olarak kullanıyorum. Marka değiştireceğim için satılık. Piyasa fiyatları bellidir. Hepsi garantilidir. Fiyatı makul tuttum.
Gopro Hero 12 Black
Gopro Media Mod
Freewell ND/PL Bright Day Filtre Seti
DJI Osmo Action 5 Pro ile takas değerlendirebilirim...
Bende 5 Pro yu kovalıyorum. Gopro 13 kamera çıkardı ama hala ısınıyo kapanıyo gece performansı berbat vs vs.. Geçen akşam kaydettiğim sürüşü izledim karanlıktan bişi belli olmuyor. Kesinlikle kablosuz mikrofon çok çok iyi
1756107822
4 de biraz renkler bana soluk geliyo. Tabi işi bilenler daha...
Arkadaşlar merhaba. Motosikletim ile gezmeyi çok seviyorum. Şehir içi ve şehir dışı turlar yapıyorum. Dji kameraları kablosuz olarak kendi mikrofonlarına bağlanabildiği için mevcut Hero 12 kameramı değiştirmek istiyorum. Action 5 Pro ile Action 4 modellerinden hangisini almalıyım?
Bazen hem...
Motosikletim için birkaç koruma parçası almak istiyorum. Parçaların tanesi 25 - 35 euro arası değişiyor.
Benim parçaları bedava göndereceğini zannetmiyorum ama yine de denerim :)
1755771821
Sepete ekledim ama gönderilebilir değil. Bana özel kupon tanımlamasa otomatik olarak fiyatı iner. O...