Arkadaşlar herkese iyi forumlar öncellikle bende başlıktaki bisiklet var ön lastiğim 26x190 47-559 arka lastiğim ise yarıldı ve bugün iç dış lastik aldım paket halinde ama gelen lastik 26x195 53-559 bu lastik bır sıkıntı çıkarır mı tam oturur mu bilgi verecek var mı acaba
x3d açmana gerek yok windowsu yanlış kurmuş olabilirsin yeni bir format usbsi ile tekrar denemeyebilirsin birde xpm kapatıp expoyu acmayı deneyebilirsin ramlerin expo desteği var ise kutusunda yazıyordur
geriye bir tek driver ve windows kalıyor onun harici başka ne yapar bir fikrim yok çünkü bu tarz çökmeler genelde yazılım kaynaklı oluyor mavi ekran hata kodunu biliyorsan birde internetten bak ya da chatgptye sor
expo ile yaptıysan sıkıntı yok eski adıyla xmp
1748743661
tekrar bir format atmayi deneyebilirsin driverları temiz kurulum yapmakta etki edebilir eğer hala devam ediyorsa başka arkadaşlar yardımcı olabilir donanım nasıl bir etki yapar bilmiyorum şuan
ram frekansları elle girdiysen ondan kaynaklı olabilir biosta expo ayarı var yt'dan bakarsın birde öyle dene sistemde sorun olduğunu sanmıyorum tamamen yazılımsal bir sorun ramlerde değilse
ekran kartı driverlarin güncel mi
1748742290
driver sürümünü görmek için nvidia denetim masasını aç sol alta sistem bilgileri var orada yazar sürücü sürümü diye bir bak
1748742427
birde ramlerin herzi derken elle mi yaptınız yoksa expo'yu mu açtınız
NTFS formatında yeniden biçimlendir olmazsa usb patlak gibi
1748741794
usb portunda data transferinde problem oluyor olabilir farklı bir portta dene birde
win10 sitesinden indirdiğin iso dosyasını aç orada soracak bu bilgisayaramı kuracaksın yoksa başka pc için mi diye başka pcyi seç ve devam et ilerleyen kısımlarda medya seç diyecek oradan usb seç kendisi hallediyor
bu çok eski bir iso dosyası 2022den kalma windowsun kendi sitesinden indirin win 10 iso buradan indirin direkt inen uygulamadan kurun rufus falan uğraşmaya gerek yok
onada fazla, bu ürünler ömürlük neredeyse alt vida yerleri değişmedikçe (değişse bile 3d yazıcıdan bastırabilirsin) yıllar boyu kullanabilirsin almışken iyisin almak istiyorum dersen bunu al eğer bütçeden kısacaksan tek fanlı gene 6 borulu 6mm modellerinden alabilirsin
Merhaba iyi forumlar şu sıralar 6 yıllık ds502den acayip rahatsızım ve değiştirmek istiyorum quadcast 2 ve iem kulaklık almak istiyorum lakin baktığım iem kulaklık trde yok TINHIFI T2 bakıyorum aliexpreste 1665tl ve gümrük mezvularına hakim değil çinden gelir mi yoksa başka alternatiflere mi...