Oğuzhan Yücel isimli üyenin son içerikleri

1. Oğuzhan Yücel

Peugeot mosaique bisiklet Lastik yardımı

Arkadaşlar herkese iyi forumlar öncellikle bende başlıktaki bisiklet var ön lastiğim 26x190 47-559 arka lastiğim ise yarıldı ve bugün iç dış lastik aldım paket halinde ama gelen lastik 26x195 53-559 bu lastik bır sıkıntı çıkarır mı tam oturur mu bilgi verecek var mı acaba
  2. Oğuzhan Yücel

Yeni Hazır Pc Crash sorunu oyunlarda

x3d açmana gerek yok windowsu yanlış kurmuş olabilirsin yeni bir format usbsi ile tekrar denemeyebilirsin birde xpm kapatıp expoyu acmayı deneyebilirsin ramlerin expo desteği var ise kutusunda yazıyordur
  3. Oğuzhan Yücel

geriye bir tek driver ve windows kalıyor onun harici başka ne yapar bir fikrim yok çünkü bu tarz çökmeler genelde yazılım kaynaklı oluyor mavi ekran hata kodunu biliyorsan birde internetten bak ya da chatgptye sor
  4. Oğuzhan Yücel

expo ile yaptıysan sıkıntı yok eski adıyla xmp 1748743661 tekrar bir format atmayi deneyebilirsin driverları temiz kurulum yapmakta etki edebilir eğer hala devam ediyorsa başka arkadaşlar yardımcı olabilir donanım nasıl bir etki yapar bilmiyorum şuan
  5. Oğuzhan Yücel

eski sürücüler problemli en son çıkanda sorun yok şuanlık
  6. Oğuzhan Yücel

ram frekansları elle girdiysen ondan kaynaklı olabilir biosta expo ayarı var yt'dan bakarsın birde öyle dene sistemde sorun olduğunu sanmıyorum tamamen yazılımsal bir sorun ramlerde değilse
  7. Oğuzhan Yücel

ekran kartı driverlarin güncel mi 1748742290 driver sürümünü görmek için nvidia denetim masasını aç sol alta sistem bilgileri var orada yazar sürücü sürümü diye bir bak 1748742427 birde ramlerin herzi derken elle mi yaptınız yoksa expo'yu mu açtınız
  8. Oğuzhan Yücel

Yardım Flash belleğe köklü biçimlendirme atmam lazım

NTFS formatında yeniden biçimlendir olmazsa usb patlak gibi 1748741794 usb portunda data transferinde problem oluyor olabilir farklı bir portta dene birde
  9. Oğuzhan Yücel

içine sonradan dosya atmanın bir zararını görmedim ben benım format usbmin içinde ekstra driver ve bazı bat dosyaları var
  10. Oğuzhan Yücel

win10 sitesinden indirdiğin iso dosyasını aç orada soracak bu bilgisayaramı kuracaksın yoksa başka pc için mi diye başka pcyi seç ve devam et ilerleyen kısımlarda medya seç diyecek oradan usb seç kendisi hallediyor
  11. Oğuzhan Yücel

bu çok eski bir iso dosyası 2022den kalma windowsun kendi sitesinden indirin win 10 iso buradan indirin direkt inen uygulamadan kurun rufus falan uğraşmaya gerek yok
  12. Oğuzhan Yücel

özel bir iso dosyasımı low profil win10 gibi mi yoksa dümdüz win10 isosumu
  13. Oğuzhan Yücel

12100F için bu fanı almak istiyorum

onada fazla, bu ürünler ömürlük neredeyse alt vida yerleri değişmedikçe (değişse bile 3d yazıcıdan bastırabilirsin) yıllar boyu kullanabilirsin almışken iyisin almak istiyorum dersen bunu al eğer bütçeden kısacaksan tek fanlı gene 6 borulu 6mm modellerinden alabilirsin
  14. Oğuzhan Yücel

12100F için bu fanı almak istiyorum

alınır ama 12100f için baya fazla, ilerde k serisi yada x3d bir işlemci alacaksan mantıklı olabilir
  15. Oğuzhan Yücel

Quadcast 2 ve iem kulaklık kombosu

Merhaba iyi forumlar şu sıralar 6 yıllık ds502den acayip rahatsızım ve değiştirmek istiyorum quadcast 2 ve iem kulaklık almak istiyorum lakin baktığım iem kulaklık trde yok TINHIFI T2 bakıyorum aliexpreste 1665tl ve gümrük mezvularına hakim değil çinden gelir mi yoksa başka alternatiflere mi...
Geri