Yardım Flash belleğe köklü biçimlendirme atmam lazım

win10 sitesinden indirdiğin iso dosyasını aç orada soracak bu bilgisayaramı kuracaksın yoksa başka pc için mi diye başka pcyi seç ve devam et ilerleyen kısımlarda medya seç diyecek oradan usb seç kendisi hallediyor

denedim hocam olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

win10 sitesinden indirdiğin iso dosyasını aç orada soracak bu bilgisayaramı kuracaksın yoksa başka pc için mi diye başka pcyi seç ve devam et ilerleyen kısımlarda medya seç diyecek oradan usb seç kendisi hallediyor
onu da denedim oda olmadı :D sanırım sorun flash ta

burdan da denedim hocam olmuyor tahminim flash la alakalı ama 1 2 ay önce de yüklemiştim olmuştu sonrasında flash a 2 3 tane farklı dosya attım sonrasında biçimlendirmeye calıştım olmadı neyse bakacaz bir çaresine
içine sonradan dosya atmanın bir zararını görmedim ben benım format usbmin içinde ekstra driver ve bazı bat dosyaları var

içine sonradan dosya atmanın bir zararını görmedim ben benım format usbmin içinde ekstra driver ve bazı bat dosyaları var
1748740853995.webp
flash seç diyorum ileri diyorum yüzde 50 deyken dosya açılıyor
1748741008977.webp
şuan 100 oldu
1748741543448.webp
ve bu hatayı verdi
1748741560013.webp

Alıntıyı görüntüle flash seç diyorum ileri diyorum yüzde 50 deyken dosya açılıyor Alıntıyı görüntüle şuan 100 oldu Alıntıyı görüntüleve bu hatayı verdi Alıntıyı görüntüle
NTFS formatında yeniden biçimlendir olmazsa usb patlak gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

NTFS formatında yeniden biçimlendir olmazsa usb patlak gibi
usb portunda data transferinde problem oluyor olabilir farklı bir portta dene birde

Geri