256 gb iş görür bence yanına ssd alırsınız 4.000 tl 512 gb için pahalı onun yerine güzel ssd alınır
1661274745
evet biraz parmak izi bırakıyor teşhir ürününe bakarken parmak izlerim orda kaldı uzay grisi kullanıyorum ok leke tutan bir yüzeyi yok
masaüstünde kullandım laptopta bence pc ile alakalı olabilir
1661274550
midnight blue stoklarda kalmıyor sizin zevkinize bağlı ama gerçek gözle görünün ona göre karar verin bence stoklarda kalmayabiliyor midnigth blue
dün 3 4 saat lol oynadım hafif ısınma vardı oda çok kısaca ısınmıyor diyebilirim
sıcaklık degerlerine hiç bakmadım ama çok ısınmadı normaldi hafif sıcaklık vardı fes degerleri full ayarlarda 120 -130 arası usb c çogaltıcı almadım macig mouse vardı onu kullandım
dün MacBook Air m2 16 gb aldım sürekli ağır yüke bindirmeyeceksen örneğin üst üste sürekli 4k video editlemek pro almanın bir mantısı yok hemde m2 airin kasası ve ekranı yeni aynı şekilde kamerasıda işlerini çok rahat görür midnigth Blue istiyordum ama kalmamıştı gri rengini aldım gayet güzel...
Merhabalar arkadaşlar yazılım mühendisligi okuyacagım M2 Air 8gb ile Mackbook Pro M1 16gb arasında kaldım sizce hangisini tervih etmeliyim yazılım ve çoklu işlemlerle ugraşıcam arada dizi falan izleyi nette takılıcam