Daha iyi alternatifleri.
Bu arada fuma 2 f/p olarak kendi neslinin en iyisi idi, gamers nexus'tan inceleyebilirsiniz.
Fuma 3 icin bu fiyata alınır derim...
Hocam, arabanın park halinde kayıt yapmasını istiyorsan park modülü alman lazım. Bu modülü arabanın sigorta kutusuna bağlaman gerekiyor. Çok zor bir şey...
Bunları pek anlamam. Dedigin gibi elektrikcilere yaptirilabilecek seyler, ki sanayide dostlar da var sukur, zor olmaz :) Youtube uzerinden peki kolayca...
Hocam youtube'dan baksan daha öğretici olur senin için. Ön ve arka çekim için kamera alman gerekiyor. Park hâlinde de çeksin dersen Park Modülü için...
Arkadaşlar merhabalar. Bu konu altında sorabileceğimi düşündüğüm icin sormak istedim sizlere. Ben sifir bilgi ile arabaya on arka ve park halinde de...
Biraderim her konusuldugunda yukari cikiyor ya hani sohbet. Sicak firsat konusu kirleniyor. Sen su an hakli oldugumu bile bile ezbere bos yapiyorsun bunun...
Hocam yaşımı napıcaksınız ayıptır sorması. Ama hadi söyleyeyim 29. Benden büyük müsünüzdür küçük müsünüzdür bilmem ama açıkçası çok da umursamam. Öteki...
Hata değil zevk meselesi 2k 120fps oynamak istiyorsa oynar seni ilgilendiren bir durum yok belki 2k görüntüyü sevip 80 100 fpsde olsa oynamak isteyebilir...
Sana ne kardeşim benim sistemimden ne alıp almayacağımdan :D
120 FPS bana yetiyor. Kan benim damar benim. Sana ne? Sanki parasını veriyorsun.
Eve gecince...