a320m-k ve ryzen 2200g var.Kingston 3200mhz ram var fakat 2933 de kullanabiliyorum max sanırsam.Biosdan kendim 2933 e aldım ama voltaj değerleini bilmiyorum bilen varsa söyleyebilir mi acaba?
geforce gtx 1050 ti ekran kartım var ve bu monitör hediye olarak gelicek acaba g-sync özelliği var mı örnek veriyorum 165fps alamadığım bir oyunda hz değeri de otamatik düşsün istiyorum ekranda bozukluk olsun istemiyorum olmaz demi?
a320m-k ve ryzen 3 2200g işlemcim var apu sistem kullanıyorum bilgisayarı birazcık da olsa hızlandırmak için bu ssd yi alsam uyumlu olur mu
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-970-evo-plus-nvme-m-2-ssd-okuma-hizi-3500mb-yazma-hizi-2300mb-.html#urun-ozellikleri
a320m-k anakartım ve ryzen 3 2200g işlemcim var apu sistem kullanıyorum VG24VQR monitörü almak istiyorum monitör 165hz 200 fps üstü aldığım oyunlarda 165hz alabilir miyim anakartım yeter mi buna
hayır siyah ekran hiç gelmiyor bende direk mavi ekranda yükleniyor diyip sonra parola kısmı geliyor.yani bu american megatrend kısmı bende yok 2 yıldır
evet onun dışında hiçbir sorunum yok 2 yıldır bu sistemi kullanıyorum fakat biosa hiç giremedim
1682551620
az önce tekrar denedim fakat bişey farkettim bilgisayarı normal bi şekilde tuşa basıp kapatınca 5 10 sn sürüyor kapanması ışıkların gitmesi ve fanların durması vs ama biosa girmeye...
a320m-k bir anakartım var ryzen 3 2200 g işlemcim var apu sistem kullanıyorum .biosa girmeye çalışırken klavyemde caps lock çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor sanki bios açık ama ben göremiyorum gibi eski model bir monitörüm var vga ile bağlı anakarta acaba sorun ne olabilir yardımcı olurmusunuz