televizyonda kullanılmaz, tv boxlarla kullanılabilir ama tv yayınlarında çalışmaz, televizyonlarda sorunsuz kullanmak için kamerayla çalışan alternatiflere bakın.
1734252814
Benim aldığım mağaza elektronik emindi evet tavsiye edebilirim.
ben 4 kenar kullanıyorum yani monitörün arkasını tamamen...
led, adaptör, cihaz set halinde satıyor satıcı. 3 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
kendi çektiğim örnek video
bu tarz ambilight alanlar program olarak hyperion kullansın daha fazla özelleştirme sunuyor diğer programlara göre.
https://github.com/hyperion-project/hyperion.ng
Buds Fe kullanıyordum çok beğenmiştim ancak hediye olarak başkasına verince bunu almayı düşünüyordum aynı fiyattan 3 ay önce takibe almışım fiyatı anca aynı düzeye düştü yapacak bir şey yok aldım bakalım. Umarım Buds Fe'den daha iyidir aradaki farka değer.
Güncel olarak Asus TUF K7 klavye kullanıyorum memnundum ancak her sene mutlaka bir sorunla karşılaşıyorum.
Bugüne kadar karşılaştığım sorunlar;
* Windows açıldıktan 30 - 40 saniye içinde klavyeyi kullanamıyorum lag yaşanıyor. (sorun devam ediyor)
* Profil ayarı hatası nedeniyle rastgele...
ben turknette vae altyapıda max 4 alıyorum hattım daha yüksek hızı destekliyor olmasına rağmen. daha önce yapadaydım 6 veriyorlardı. komşum turk telekomda 8 alıyor.
turknetteyim ben de ttnete bu pakete geçmeyi düşünüyorum. turknet nasılsa yine zam yapacak her sene yapıyor en azından upload hızı yükselmiş oluyor böylece ve ping düşüyor.