Fsr yerine Nvidia yazanı dene ben 1 senedir o ayarda kullanıyorum tertemiz görüntü veriyor. Oyunda çözünürlüğü 900pye sınırla çamura dönmesin. Fsr sürümü tam iyi değil şuanlık.
Kısadan konuya gireyim. 2 hafta önce amazondan SteelSeries Arctis prime kulaklık satın aldım. Kulaklığın padleri deri olduğu için ileride terleme yapacağını biliyorum ve bu yüzden kumaş Pad arayışına girdim. Amazon trde 500tlye satılıyor üçüncü parti padler ama bilgisi olan varsa söylesin daha...
Free to play fps oyunları için 7 8 sene rahat götürür emin ol. Ben gtx 1650 i3 9100lü sistemi 4 yıldır kullanıyorum valoda csde rahat 150 200fps alıyorum orta ayarlarda. 3 4 sene anca üst seviye oyunları rahat oynatır dlss frame gen falan idare edersin takma çok.
Kanka valla ben trde yaşamıyorum o indirimli fiyat bile şuan saçma geliyor. İndirimle aldıktan sonra max 7 8 dolar arttı amazon amerikada. 1200 1300 liraya mı ne aldım şuanki kurla.
Ben kullanıyorum 1 senedir. Gönül rahatlığıyla al kullan. Kulaklık jak girişi o kadar sağlam ve ses kartı kaliteli ki, oyuncu kulaklığımı pcye kontrolcü üzerinden bağlıyorum.
Bana kalırsa elinde kalacak gamepad yerine indirimli bir dönemde Monster yada havit falan en kötü powera al. Çakmanın ömrü 6 ay falan götürür seni. Parana yazık olur.
Pil değişmen gerekir ömrü bittiğinde. Xbox Core kontrolcü al geç kafan rahat olur. Şarjlı pil alırsın yada en kötü bi dönüştürücü alır telefona kabloyla bağlar pil sorununu kökten çözersin ben öyle yapıyorum.
Arama motoruna vanced pc yaz ilk sitede 5 seçenek çıkar kafa resmine tıkla adguard kur bilgisayarına. Tarayıcıya kurduğun eklentiyi algılayıp o uyarıyı veriyor. Ben 3 gündür adguard açık giriyorum gram uyarı reklam falan çıkmıyor.
Epic gamesden aldım ve bu sorun bu haziran ayı sonunda başladı ondan önce hiç yaşamadım
1625771392
Ve hiçbir mod yama yazılım hile hiçbirşey yüklü değil