Qcy t13 anc kullanıyorum sinir etmeye başladı beni kualktan düşme yapıyor sürekli birde arasıra kulağı tıkıyor Muş gibi oluyor ses kulaklık tam takılınca ses gelmiyor nerdeyse vakum yapıyor gibi yeni kulaklığa geçicem p20i r50i ve bunun arasında kaldım en mantıklısı hangisi sizce
1744293449...
Bilgisayarınızda eğer çok dosya yok ise yada cok fazla ise toplu seçerek yapabilirsiniz dosyaların üstüne gelip sağ tıklayıp özellikler derseniz dosyaların boyutunu söyleyecektir öyle arasından eleye eleye hangisinin fazla boyut taşıdığını bulabilirsiniz çok sürmez
Bazen ekran kaydı açık kalabiliyor veya otomatik olarak ekran kaydı yapabiliyor ekran kaydının kaydedildiği yere bakın aşırı bir anormallik varsa kayıtları silin
2500 TL ye alan gördüm diyen arkadaşa yalancı muamelesi yaptığınızı gördüm arkadaş doğru söylüyor aynı konuya bende denk geldim başka foruma link paylaşmak belki yasaktır ama arkadaşa çok yalancı muamelesi yapılmış...
35 TL ye bütün kostümler bütün ekstra karakterler ve bütün DLC ler geliyor bence acayip iyi steamde falan daha pahalı bende oyun steamde var ama ekstra paketi yok burda bu ikisi beraber orda ek paketlerden daha ucuz burda ikinci sefer ikisinide tekrardan alıcam o yüzden sağol paylaştığın için
Arkadaşın paylaştığı düz oyun DLC falan olmadan 35 TL senin paylaştığın ise ekstra olan bütün karakter ve paketleri ekliyor oda 35 TL ikisini beraber 70 TL ye alırsan çok iyi